2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
وایی ببخشید منظورم این نبود  😂😂😂😂 فقط خواستم تجربه خودمو بگم آخه تو دوستام اینطوری بوده&n ...

فداتبشم عزیزم این چه حرفیه.اتفاقا منم شنیدم اینو ولی خب دکترا ربطش میدن ب دارو ایشاالله بر همه خیر باشه و حاصل این سختیا اولاد صالح باشه.مباشه.منم دعا کن گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشا... که تو همین روزا میشه🙏 میگن رحم زیادی گرم باشه، اسپرم یا جنین را میسوزونه😔 همچی اعتدال. من ...

بله کلا گرمی خیلی بهتر از سردی و کلا تعادل بهتره نه گرمی سردی مگه همه اونایی ک باردار شدن گرمی خوردن اینا همه حرفه

بسلامتی عزیزم  چقد قشنگ  حس خوبیه ساک بیمارستان جمع کنی 😍🤗

قربونت بشم عزیزم انشاالله این حس قشنگ قسمت همه منتظرا 

انشاالله زودتر خبر بارداریتو بشنوم 🥰❤️👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

شیر دادن ب نوزاد اشکال نداره فقد قبلش ماسک زده بشه سینه مادر تمیز  باشه و به نوزاد نگاه نکنه روی مادر اون ور باشه عطسه و سرفه تو صورت نوزاد نکنه و اینکه مادر و نمراد میتونن تو ی اتاق باشن ولی با فاصله

مادر هم تقویت کنین میوه و ویتامین دی 50 هزار هر ده روز بکی بخوره ویتامین سی 500 روزی یکی بجوه و سوپ  و گوشت تو شیشه و چای زنجبیل و دارچین و دمنوش آویشن و عناب هم بخوره ک زودی خوب بشه ب نوزادم زیاد شیر بده

شما بیمارستان بهمن میری؟ یا مطب؟ من خودم بهمن میرفتم پیش دکتر عابدی دو بار منفی شدم یعنی بتا رفت بال ...

بنظر من میتونه از دی اف باشه دوست منم تو مام دوبار انتقال داد مثبت شد افت بتا کرد چک کرد دید دی اف 38 با مکمل و دارو رسوندش ب 20 دوباره پانکچر کرد حالا ان شاءالله ماه بعد انتقالشه

عزیزم من خودم اصلا توصیه نمیکنم باز خودتون سبک سنگین کنین.....  چون به هر حال بیوپسی از جنین ی ...

آره من خودمم نمیخوام همسرم پیشنهاد داد بعد که شرایطو براش گفتم دیگه اونم منصرف شد.. ممنون از راهنماییت گلم خدا بچه هاتو برات نگه داره🥰🥰😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلامممم وای گل خانومیییی خوبی؟ممنون خوبم. 😊هرچه تگ کردم نشدی وای ممنونم. میخواستم بگم برات اره پریو ...

قربونت عزیزم خب خداروشکر ان شاالله که به حق چهارده معصوم به نتیجه ی دلخواهت برسی😍

امروز رفتی پیش دکتر؟ تا پانکچر میمونین تبریز؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
زینب جان دیروز برات پیام دادم.رفتم آزمایش غربالگری ریسک بالا زده.خیلی نگران شدم.البته کاری هم از دست ...

عزيزم ببخشيد من جوابت رو ميدم ، به خاطر سن بيشتر ريسك رو بالا ميزنن ، براي من هم بارداري قبليم و اين بارداري همينطور شد سل فري انجام دادم ، براي شما هم احتمالا سل فري مينويسن به جاي آمينيو سنتز . 

تازه بارداري اولم هم ريسك رو بالا زده بود ولي سل فري هم انجام ندادم و فقط غربالگري دوم رو انجام دادم . 

بيخود خودت رو نگران نكن عزيزم .