2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
عزیزم با دکترت مشورت کن چون برا بعضیا دکتر مثلا تزریق داخل رحمی یا همچین چیزایی داره میگه ممنوعه.... ...

گلم بمن دکترم گفت شب قبل انتقال نزدیکی داشته باش ولی من حواسم نشد که بپرسم باید عذر میخوام آب به داخل رحمم ریخته بشه یا نه با جلوگیری باشه شما میدونید منظور چجوری بوده؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم به خدا منم گریه ام گرفته 😢😢😢😢 به خاطر رعایت نکردن یه عده شما باید پاسوز بشین ببین مطمئنی ...

ممنونم عزیزم ،حالا فردا زنگ میزنم رویان ببینم نظرشون چیه ،ولی به قول شما ای کاش برای ما مشکل تردد وجود نداشته باشه ،چند وقت قبل هم همینطور شد و راههای تهران رو بستن ،مرکز ابن سینا گفته بود که کسانی که نوبت دارن ،براشون نامه تردد میفرستن حالا نمیدونم به چه صورت به دست بیمارها میرسید ،خدا کنه رویان هم راهی داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من فردا انتقال دارم ممنون میشم اگه واسم دعا کنید همین یه دونه جنین رو دارم 🌺🌺🌺

الهی بحق علی مثبت شی گلم کاملا درکت میکنم منم پس‌فردا انتقال دارم و فقط یه جنین.. دست خدا همراهت گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلامممم وای گل خانومیییی خوبی؟ممنون خوبم. 😊هرچه تگ کردم نشدی وای ممنونم. میخواستم بگم برات اره پریو ...

مهربون جون ویزیت شدی به سلامتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه دیگه مشکلی نیست 😉 اصلا خونه 30 درجه باشه خودمون عرق میریزیم

زینب جان دیروز برات پیام دادم.رفتم آزمایش غربالگری ریسک بالا زده.خیلی نگران شدم.البته کاری هم از دستم برنمیاد.حتما مینویسه برا آمنیوسنتز دیگه.نه؟

خدایا شکرت  
نه دیگه مشکلی نیست 😉 اصلا خونه 30 درجه باشه خودمون عرق میریزیم

والا زینب جان باید خودمو از پشت بوم پرت کنم پایین به خاطر بی خیال بودنم.شوهرم سرماییه.چندباری پکیجو زیاد کرده.خونه گرم شده.من انوکساپارینارم میزارم گوشه اتاق.اصلا نگاه نکرده بودم دمای نگهداریشونو.

خدایا شکرت  
سلام آنا جان خوبی من روز ششم سیکلمم البته شایدم هفت چون پریودم شب بود. دکتر برای پانکچر بهم ۳۲ تا ا ...

عزیزم نگران نباش به این راحتی ازاد نمیشن.... 

مهار کننده چی داده؟ 

سینافکت نداری؟ 

ستروتاید رو فکر کنم از سونوی دوم به بعد تجویز میکنه بسته به پاسخ تخمدانات داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ادرینا جون شما صبحا شیاف میزنی، روز انتقال تو کلینیک مام هم صبح شیاف گذاشتی؟

اره عزیزم صبحا میزارم ، اونروز گفتن بعد انتقال بزار ، وقتی اومدم واسه ریکاوری گذاشتم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
والا آنا جون.من انگار خیلی بیخیالم.من چون دیدم تو داروخانه این داروها بیرون میشه.منم گذاشتم یه گوشه ...

عزیزم انشالله که سالمن..... 

کلا توخونه دماسنج باشه بعد نیست ما جاهای مختلف خونه دماسنج داریم....

بچه های من کلا لحاف نمیکشن و معمولا هم اقلا لباس زیاد تن نمیکنن یعنی من شلوار تن پسرم میکنم چند دقیقه بعد درمیاره میبینم وسط خونست..... 

یه سه سوته بادیشو درمیاره میبینم لخت داره میچرخه..... 

برا همین کلا دمای خونه حدودای 27-28 هست معمولا..... 

من دیگه عادت کرده بودم به نگهداری داروهام تو یخدان.....

دو تا نه ماه یکسره انوکسوپارین زده بودم دیگه عادت داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای مرسی که گفتید  آخه تاحالا قرص نخوردم بلد نیستم فکر کردم از روز اول باید شروع بشه من چون از ...

ای جانم ایرادی نداره..... 

قرار نیست همه چیو بدونیم..... 

اما کلا راحت باش و هر چی نمیدونی بپرس اینجا همه هوای همو دارن..... 

گلم بمن دکترم گفت شب قبل انتقال نزدیکی داشته باش ولی من حواسم نشد که بپرسم باید عذر میخوام آب به داخ ...

عزیزم مهم همون ارگاسمه که شرایط رحم رو اوکی کنه..... 

اگه از عفونت نداشتم همسرت خیالت راحته اونم موردی نداره اما اگه شک داری ریسک نکن..... 

عزیزم والا خوب خیلی فرق ندارن آمپول و شیاف....  اما معمولا وقتی کسی شیاف داره و به لک میفته تب ...

ممنون، اتفاقا طبع بدنم سرده و تو همه سایتا گفتن برای انتقال بدن باید خیلی گرم باشه، من گردو و سیاه دونه تازگی ها، چای گل و داچین میخورم اما کاهو و برنج و مرغ هم میخورم. پارسال خودمو بستم به گرمی هم پریودام بهم ریخت هم شش هفت ماه سیکل هفت روزه شده بود چهار روزه!