2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
خدا کنه ولی حسم میگه منفی میشه دعا کنید برام

انشالله مثبت میشه عزیزم🙏🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم میزاشتم خارج میشد میگن طبیعیه اینجورمیشه. شوهرشماقبل تسه داروهم داشت؟

دکترش سلن پلاس و ال کارنتین و فولیک اسید و اینا داده بود 

من خودم سر خود فرتیل اید و امگا 3 هم میدادم بهش 

ولی اون همه تلاش بی فایده شد 

دکترا بهم دز کمی دارو دادن و از اون همه فولیکول فقط سه تا تخمک داشتم 

چی بگم قسمته انشاءلله خیره 

ولی دوست داشتم حد اقل یه بار دیگه فرصت انتقال میداشتم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دردش رفته تو قسمت باس ن م فک کنم خودمو سرما دادم چون هفته پیش رفتم حموم بالافاصله از خونه ...

استراحت کن عزیزم. کمرت رو گرما نده منظورم کیسه ابجوش ایناست. نباید بذاری. اما لباس گرم بپوش و استراحت کن یا رو مبلی کاناپه ای دراز بکش روتم پتو بکش. خیلی ورجه وورجه نکن. اگه خدای نکرده دیدی شدیدتر شد یا بهتر نشدی یه سر به دکترت بزن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام فریباجون خوبی عزیزم جواب سلفریم اومد خداروشکر همه چی خوبه مشکلی نیس نینی هم پسره 

خدارو شکر عزیزم. مبارکت باشه. چه بامزه اکثرمون که با همیم بچه هامون پسره

تاثیر داره مطمئن باش اخه من اب میخورم حالت تهوعم بیشترمیشه ولی آبمیوه ومیوه های ابدار وشیر واینجور چ ...

منم با آب تهوع میگیرم ولی مجبورم آخه چیزای شیرینم میترسم به مرور قندمو ببره بالا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببین گلم جنین ها تو یک نی هستن احتمالا پس نمیشه فقط یکی رو دفریز کرد تا ببینن چی میشه  اما میت ...

ممنونم مهربونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه جنین شناس تشخیص بده ۵ روزه میشه حتنا میشه. منم جنینام بی بودن ۴ تاشو گذاشتن رشد کنه دوتاش ۵ روزه ...

پس باید با جنین شناس حرف بزنم.

ممنون گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اسم پسرمو مادرشوهرم گذاشته ، امیرضا میخواست  بذاره شوهرم از دواسمی خوشش نمیاد من نظرم رادین اگه ...

چه عروس خوبی هستی که گذاشتی اسم پسرت رو مادرشوهرت بذاره.‌خدایی دم شما گرم. خوشبحال عروسات با یه همچین مادرشوهر خانومی

منم با آب تهوع میگیرم ولی مجبورم آخه چیزای شیرینم میترسم به مرور قندمو ببره بالا

برای من فکر نکنم کاری به این سختی تو دنیا باشه. هر یه قلپ که میخورم یکی از موهام سفید میشه از بس دوست ندارم

مرسی عزیزم ، ممکنه که علت تشکیل جنین همین بوده باشه ؟

نه گلم تشکیل جنین مجزا هست از این روش 

چسب جنین در واقع محیط رحم رو از لحاظ شیمیایی آماده لانه گزینی میکنه. جنین هم که تو آزمایشگاه تشکیل میشه 

برای من فکر نکنم کاری به این سختی تو دنیا باشه. هر یه قلپ که میخورم یکی از موهام سفید میشه از بس دوس ...

حالا بعضیا اینقدر راحت میخورن داداشم شاید روزی 12 لیوان اینا بخوره میگه از آب بهتر چی هست شانس من بدم میاد😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم اونجور جاها پول و وقتتو هدر نده منم شهرخودم یه بار انجام دادم و اونجوری بود حتی دوتا از جنین ه ...

عزیزم اره واقعا این مراکز شهرستانی فقط آزمون وخطاست  الان تحت نظر ابن سینام اینماه بخاطر وخامت کرونا نرفتم اما ماه بعد حتما میرم تا دارو پانکچرم راه بیفته برام دعا کن بی نصیب نباشم🤗🤗🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

شیافی که استفاده میکردید واژینال بود؟ این شیافای واژینال خوب خطر نداره وقتی ادم انتقال داده هی بخواد ...

آره گلم واژینال بود ولی بعد از لکه بینی خیلی شیک رکتال گذاشتم، تمیزتر هم بود

نه بابا چه خطری عزیزم 

جنین رو داخل رحم میذارن نه داخل واژن گلی 

اگر دوست داری تو تصاویر گوگل آناتومی رحم و واژن رو سرچ کن میبینی جنین تو رحم مهر وموم میشه 

جالب‌تر اینکه بعد از لانه گزینی جنین داخل دیواره رحم فرو میره و داخل حفره رحم نیست، بلکه داخل دیواره هست