2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آخه پنج روز دیگه هم میشه بیست و هشت روز که  از پریودم گذشته و درمانو شروع کردم. میترسم خیلی

نترس عزیزم مثبت فک کن 

جنین چند روزه انتقال دادی؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
پس برای منم برای پانکچره ، اخه تا قبل انتقال اینجوری هم نبود ، یه حس گرفتگی داره

منم قبل انتقال بهتر بودم بعد انتقال خیلی درد داشتم آخه توی ماشین تا خونه هم یکسره دراز کشیدم و تکون نخوردم کمرم گرفت بدتر

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبل انتقال بهتر بودم بعد انتقال خیلی درد داشتم آخه توی ماشین تا خونه هم یکسره دراز کشیدم و تکون ...

منمم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
جنینم فکر کنم دو روزه بود. نگفتن.  یکشنبه پانکچر کردن. سه شنبه انتقالم بود. خودم تعجب کردم چرا ...

عزیزم ، ایشالا بچسبه به دلت تا ۹ ماه😍😍

سلام عزیزم خوبی‌؟ به سلامتی گلی  ان شاالله که این دفعه مامان میشی  میتونی شیاف رو رکتال ...

اتفاقا نیم ساعت دراز میکشم و زیر پاهام بالش میزارم 

خود به خود حس میکنم یه چیزی مثل ترشح داره خارج میشه 

ببخشید ولی بعد نیم ساعت میبینیم رو لباس زیرم کثیف شده

مقعدی نمیتونم چون متاسفانه یه مدته یبوست گرفتم و مقعدم زخمه حس میکنم

خداجونم شکرت       
شما بعد انتقال لک ندیدی؟  من یه لخته خون کم دیدم

نه ندیدم

گلم انشالله موفق باشی شیاف هایی که تهیه کردین ایرانی هستن؟ یا خارجی اخه میگن خارجی گیر نمیاد درسته؟

فک نکنم خارجی باشه 

از رویان گرفتم 

چه فرقی میکنه مگه؟

خداجونم شکرت       
من دیدم بخار همون ناامیدم

خب دیگه نداشتی که ، هیچی نیس نگران نباش

سلام عزيزم ، خيلي ممنون خانمي ، ان شا الله شما هم ايندفعه نتيجه بگيري و به زودي مامان بشي . بله خان ...

ای جونم خیلی خیلی خوشحال شدم برات 

منم همیشه دوست داشتم سه چهار تا بچه داشته باشم 

چون من و خواهرم فقط دو تا بچه ایم و عاشق خانواده های شلوغیم 

ولی همسرم آزو هست و فقط از خدا یه بچه سالم و صالح میخوام 😍

مرسی از دعای قشنگت 😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
ممنونم عزیزم ان شاءالله همگی من تهران نیستم ولی میخوام‌برای انجام کاشت برم یزد  حالا میخوام س ...

عزیزم طرح دولتی یه بار در سال چیه؟میشه توضیح بیشتر بدی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
 دیروز انقدر مایعات خوردم کل دیشب و تو دستشویی بودم . میخواستم دیگه یه بالشت ببرم همونجا بخوابم ...

عزیزم😅 من تا سر شب زیاد میخورم ولی آخر شب دیگه نمیخورم چون تا صبح خوابم میشه کوفتم😞

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...