2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونم بپرسم اسم پسرتون چیه و چند سالشه؟

رضا ۸سالشه عزیزم این یکی هم پسرم گیرداده اریا بذاریم من دوس ندارم البته هنوز مسرم نمیدونه نینی در راهه میگه هروقت داداشی خریدیم اسنشو آریا بذاریم

همون آسپرين رو قطع کنی خوب میشی گلم  منم لک داشتم آسپرين رو قطع کردم و پروژسترونم رو گفتن دو ت ...

شیافی که استفاده میکردید واژینال بود؟ این شیافای واژینال خوب خطر نداره وقتی ادم انتقال داده هی بخواد دستکاری کنه محلو.. 😅

در اندک من تویی فراوان یارب..
شانس من میترسم عروسمم باهام بد باشه😢😂

نه عزیزم بدنمیشه رفتار ادما آینه ی رفتار ماست شماخودت خانومی نهربونی عروستم مثل خودت خانوم نازمیشه،  ایشالا همه ی نینیا سالم وسلامت باشن وعاقبت بخیر بشن هرکی سرش توزندگی خودش باشه وبه کسی گیرالکی نده ودخالت بیجانکنه همه چی حل میشه .

رضا ۸سالشه عزیزم این یکی هم پسرم گیرداده اریا بذاریم من دوس ندارم البته هنوز مسرم نمیدونه نینی در را ...

چ اسم قشنگی من همیشه میگفتم اگه پسر داشتم میزارم امیر رضا اما از اول نذر کردم اگه پسر شد میزارم علی الان میگم بزارم امیر علی شوهرم میگه مهدی . من اسم اریا و ارینم خیلی دوست دارم 

چ اسم قشنگی من همیشه میگفتم اگه پسر داشتم میزارم امیر رضا اما از اول نذر کردم اگه پسر شد میزارم علی ...

اسم پسرمو مادرشوهرم گذاشته ، امیرضا میخواست  بذاره شوهرم از دواسمی خوشش نمیاد من نظرم رادین اگه بتونم قاتع کنم پسرمو...ولی علی هم خیلی دوس دارم شوهرم نمیذاره  

نه عزیزم بدنمیشه رفتار ادما آینه ی رفتار ماست شماخودت خانومی نهربونی عروستم مثل خودت خانوم نازمیشه، ...

الهی امین 🙏🏼دقیقا مشکل ماها اینکه میخوایم واسه هم تعیین تکلیف کنیم بگیم کی رییسه و گرنه کسی سرش تو کار خودش باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد . 

الهی امین 🙏🏼دقیقا مشکل ماها اینکه میخوایم واسه هم تعیین تکلیف کنیم بگیم کی رییسه و گرنه کسی سرش تو ...

دقیقا....الهی که هممون نینیارو سالم بغل بگیریم وهمه ی دوستای منتظرمون نینی بیادتودلشون 😍الهی امین 

بمن امپول اصلیم النوا بود اچ ام جی چندتا دونه بود فکر کنم چهارتا کلا داشتم 

بهش گفتم برای منم بجای اینا النوا نوشت ولی با کلی غر که ذخیرت خوبه و هایپر میشی. منم ترسیدم رفتم همون اچ ام جی هارو خریدم دیگه. 😑 خداکنه موثر باشه. حالا دیگه بجای روز یازده می خوام روز نهم برم که اگر جواب ندادن یه کاری بکنه.

من امروز روز سومم بود ولی اصلا سونوگرافیم نکرد آخه. خیلی هول هولکی به دستیارش گفت اینارو بنویس و تمام.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم اولیمم پسره جور نشد 😕شادن جون خوبی عزیزم دیروز گفتی اب دورجنین کمه کلی مایعات بخور ایشالا ...

آخی عزیزم، هرچی خدا بخواد همون خوبه حتما😙😙😙

وای من اینقدر آب میخورم دارم میترکم خدا کنه تاثیر داشته باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من تهران مرکز امید میرم دکتر آقا حسینی و خییلی راضی هستم ازش...

عزیزم من تعریف دکتر اقت حسینی شنیدم اورده بودنش تی وی میگفت ما یه روش هایی یاد میدیم به نابارورا ک طبیعی باردار بشن درسته؟؟ یا شما تا رفتید بهتون پیشنهاد ای وی اف داد؟؟

آخی عزیزم، هرچی خدا بخواد همون خوبه حتما😙😙😙 وای من اینقدر آب میخورم دارم میترکم خدا کنه تاثیر دا ...

تاثیر داره مطمئن باش اخه من اب میخورم حالت تهوعم بیشترمیشه ولی آبمیوه ومیوه های ابدار وشیر واینجور چیزام خوبه