2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام ظهرتون بخیر من تازه واردم     میخواستم‌جایی تو تاپیکتون داشته باشم و از تجربیاتتون ا ...

سلام. امیدوارم به راحتی نتیجه بگیرید

مراکز یه مقدار متفاوتن. ابن سینا در مجموع حدود ۱۲-۱۳ میشه فکر کنم. 

مام خیلی گرونتره

رویان یه کوچولو ارزونتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. امیدوارم به راحتی نتیجه بگیرید مراکز یه مقدار متفاوتن. ابن سینا در مجموع حدود ۱۲-۱۳ میشه فکر ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله همگی

من تهران نیستم ولی میخوام‌برای انجام کاشت برم یزد 

حالا میخوام سعی کنم دولتی برم و بهم گفتن میتونی از طرح دولتی یه بار در سال هم استفاده کنی

گلم این همون چسب جنین یا آمپول gcsf هستش عزیزم  بله عزیزم انجام میدن اونجا هم

مرسی عزیزم ، ممکنه که علت تشکیل جنین همین بوده باشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
همون آسپرين رو قطع کنی خوب میشی گلم  منم لک داشتم آسپرين رو قطع کردم و پروژسترونم رو گفتن دو ت ...

من این شیافو دارم 

روزی دوتا امپول  صبح ها و یه شیاف شب بذارم زیاد نمیشه دوزش😓؟

خدایا خودت مواظبش باش
آره گلم ان شاالله که مامان میشی عزیزم، اصلا شک نکن 😍😍😍😍 حیفه اون جنین های نازنین تو سرما تنها بم ...

ایشالله خدا ازدهنت بشنوه،،وبادعاهای شما دوستان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم چطوری؟ کمرت بهتره؟

سلام عزیزم دردش رفته تو قسمت باس ن م فک کنم خودمو سرما دادم چون هفته پیش رفتم حموم بالافاصله از خونه اومدم بیرون از همون روز کمرم گرفت دیروزم دوباره رفتم حموم بدتر گرفته