2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
سلام سمرجان خوبی ببین به تو تاحالا عارفی گفته روز اول تا سوم پریود بری پیشش؟ وقت می گرفتی؟ الان من ...

بله تو کدوم مرحله من تو سیکل پانکچر سوم پریود پیشش بودم تو سیکل انتقال هم روز نهم پریود پیشش بودم. بعد عزیزم زنگ بزن حتما ج میدن من تا حالا نشده بزنگم جواب ندن با اون شماره که اخرش نودو چهار هست تماس بگیر بنظرم ز بزنی بری دیگه بهونه دستشون نیست که یوقت خدای نکرده اذیت شی

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم

خیلی ناراحت شدم گلم ایشالله اینسری جواب بگیری. خراش رو بیست دوم پریودم انجام دادم تو خود مطلب دکترم. بعد هفدهم پریود بعدیم انتقالمه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم پسر من توی ۱۸ماهگی ۵۶تاکلمه میگفت وچندتا جمله ی دوکلمه ای میگفت درحالی که باید کامل صحبت کنه م ...

یعنی میگی بهتره ببرنش گفتار درمانی؟ اگه اینجوریه که آره فکر کنم یکم موضوع نگران کننده اس چون هیچ کلمه ای نمیگه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون عزیزمی دست گلت دردنکنه, انشالله خودتم مامان شی انشالله بقول شمادوستان منم اینبارمامان شم.  ...

مهربون جون من دیروز پریود شدم تا حالا پریود این شکلی ندیده بودم رو به موتم😩😩

من که منفی شدم دوتا جنین دیگه بیشترندارم ومیخام ایندفعه دوتا رو انتقال بدم دیگه هرچی شد فقط میخام ...

انشاله به حق علی اصغراین سری مثبت میشی عزیزم.عکس رنگی واسه چی؟کسی که میکرو میکنه اصلا لوله مهم نیست مگه اینکه خدایی نکرده عفونتی چیزی توش باشه و باعث منفی شدن بشه

عزیزم اصلا عجیب نیست  بچه منم ۱۸ ماهه فقط چند کلمه میگه همینام نمی گفت عادی بود

نمیدونم واقعا چون تجربه ندارم ولی خودشون که نگرانن

بله تو کدوم مرحله من تو سیکل پانکچر سوم پریود پیشش بودم تو سیکل انتقال هم روز نهم پریود پیشش بودم. ب ...

واای من از صبح تاحالا اشتباهی داشتم به تلفن بیمارستان بهمن زنگ می زدم 😥 مرسی اصلا حواسم پرت شده ...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون گلم استرادیول و استرومارین و یه امپول که یادم نیست اسمش چی بود  پردنیزولون و یه سری مول ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘

راستی عزیزم دکتر عارفی برای من هیدروکسی کلروکین نوشته برای شما هم نوشته؟ 

راستی عزیزم سرم ivig رو از کدوم داروخانه گرفتی ؟ قیمتش چند بود ؟ 

ممنونم عزیزم،  شما هم تیکر بزنید دیگه 😊

منم دلم مبخواد تیکر بزنم😁🥺🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍