2777
2789
عنوان

بی کسی تو سن کم چقدر سخته

535 بازدید | 63 پست

پدرم که اعتیاد شدید داشت ناپدید شد مادرم بعد کلی بی توجه ای بهم و فحش ازدواج کرد دیروز رفت سر خونه زندگیش و من موندم تکو و تنها تو خونه مادر بزرگم هیچکسم ندارم نه دوستی نه چیزی همینجوری خون دلمو میخورم ۱۷ سالمه حس میکنم یتیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت محکم رو پای خودت وایستا و زندگیتو بساز همه ما به نحوی تنها هستیم تو این زمونه دیگه از پدر و ...

بحث اینجاست من افسردگی شدید دارم چندروز پیش میخواستم خودکشی کنم یعنی افکار منفی دارم کلن حس ترس و بدبختی و یه غم کهنه یه زخم باز 

همه ی توانتو بزار خوب درس بخون آینده خودتو بساز

اونقدرخودتو با درس مشغول کن وقت غصه خوردن هم نداشته باشی

تنهایی هات با خدا حرف بزن نماز وقرآن بخون آروم میشی 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
همه ی توانتو بزار خوب درس بخون آینده خودتو بسازاونقدرخودتو با درس مشغول کن وقت غصه خوردن هم نداشته ب ...

مدرسه نفرستادنم الانم یکم دیگه باید برم خونه خالم بچه ۱۰ ماهشو نگه دارم

همه ی توانتو بزار خوب درس بخون آینده خودتو بسازاونقدرخودتو با درس مشغول کن وقت غصه خوردن هم نداشته ب ...

انقدر زندگی شوک داده و امید داده و ازم گرفته خستم انگار تیر زدن به قلبم بیشتر از سنم دارم دردهای روی دوشمو تحمل میکنم

همش با مادرم بودم اون منو دوست نداره ولی من دوسش داشتم منو ول می‌کرد میرفتم دنبالش چجوری بدون من داره تحمل میکنه مردی که باهاش ازدواج کرده دوتا پسر کوچولو داره فکر کنم دیگه به من فکر نکنه

مدرسه نفرستادنم الانم یکم دیگه باید برم خونه خالم بچه ۱۰ ماهشو نگه دارم

به خدا توکل کن ان شاءالله خودش برات چاره سازی میکنه

میبینی یه جور که اصلا فکرشو نمیکنی برات زندگی سختتتو جبران میکنه همش ازش کمک بخواه بسپر به خودش 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

ببین دختر گل سعی کن خودتو پیدا کنی سخته خیلی ولی خودتو نباز درستو ادامه بده یا هنری چیزی یاد بگیر که بتونی باهاش درآمدزایی داشته باشی سعی کن قوی باشی روزهای سخت برای همه هست خودتو سرگرم درس وکلاس وکار کنی افکار منفی هم دیگه به ذهنت نمیاد قوی باش توکل کن بخدا 

از سر تنهایی هم باهر بی لیاقتی ازدواج نکن دیگه بذار آدم موفق داستان تو باشی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....