2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا به زودیه زود      

مرسی عزیزم ایشالا😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
واقعا پس نگیرم اخه سزارین شدم گفتم شاید باید بگیرم

چرا تو مراکز ای وی اف  عکس رنگی برای سزارین  قبلی  شده هامیگرند من هم عکس دادم مال یک سال قبلش هم هیستروسونوگرافی که تو رویان دادم گفت از عکس قویتره  حتی چسبندگی اینها نشون داد از دکترت بپرس اگه نیازه بنویسه منم فکر میکردم نیاز نیست یه خانومه طبیعی بود برا اون ننوشت

عزیزم چیکارکردی لک بینی ات قطع شده.من هنوز لک بینی دارم😐

عزیزم هفته چندمی؟ ما با هم خیلی کم فاصله داریم. منم خیلی لکه بینی و خونریزی شدید داشتم اما از هفته ۱۰ قطع شد. انوکسا و آسپرین استفاده می کنی؟

دکتر به من گفت هر دو را قطع کنم بعد از ۷۲ ساعت که لکه نداشتم اول انوکسا بزنم و ۲ روز بعد آسپرین بخورم. طبق این دستور خدارو شکر که فعلا قطع شده.

کی میری سونو ان تی؟

انشاالله نی نی سالم و به موقع بیاد بغلت فشار بارداری رو خیلیا داشتن همین که داری کنترل میکنی عالیه&n ...

اره خداروشکر که من اخراش دیگه فشار گرفتم،،،   نه دیگه دکتر نفرستادم دوباره سونوگرافی،،،  فقط این دفعه برام nst  و آزمایش دفع پروتئین نوشت انجام دادم

ممنون گلم استرادیول و استرومارین و یه امپول که یادم نیست اسمش چی بود  پردنیزولون و یه سری مول ...

سلام.خانومی.خوبی.به سلامتی انتقال دادی؟از دکتر عارفی رازی هستی؟کدوم بیمارستان میره؟

سلام دوستان کسی اینجا هست که ۸هفته باشه ولکه بینی هم داشته باشه

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭