2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که براتون جنین تشکیل نشد علتشو نگفتن؟

مرکز مشتاق همینش بده که اصلا نمیشه با بخش جنین شناسی مستقیم صحبت کرد باید همش تلفنی باشه که هیچ جواب درستی هم نمیدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من شیاف اندومترین دارم از بعد تخمک کشب حس میکنم زیر شکمم درد میکنه از وقتی شیاف گذاشتم اینجورم.بنظرت ...

عزیزم درد زیر شکم فکر کنم به خاطر تخمک کشی باشه چون بالاخره تخمدانها از حد معمول بزرگتر و تحریک شدن فکر نمیکنم به خاطر شیاف باشه بازم از بقیه سوال کن

عزیزم درد زیر شکم فکر کنم به خاطر تخمک کشی باشه چون بالاخره تخمدانها از حد معمول بزرگتر و تحریک شدن ...

اخه تا فرداش اصلا درد نداشتم بعدش شرع شد اول فکر کردم از مثانه است ولی الان دیکه فهمیدم تخمدان هاس

یا رب العالمین
اخه تا فرداش اصلا درد نداشتم بعدش شرع شد اول فکر کردم از مثانه است ولی الان دیکه فهمیدم تخمدان هاس

منم درد دارم ، تخمدانم درد میکنه ، کمرمم درد میکنه یکم مثل پریودی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خوب اصفهان که غیر مشتاق وبهشتی جایی نداره مجبوریم

درسته آدم واقعا مجبوره ،منم اونجا ده تا تخمک داشتم با ۴ تا جنین ،دو تا جنین ۳ روزه انتقال دادم ،دو تا رو گذاشتن به قول خودشون پیشرفت کنه که از بین رفتن ،آخر هم نفهمیدم علت اینکه بقیه تخمک ها چرا جنین نشدن چیه یا اینکه اصلا منظورش از جنین پیشرفتی چیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم دکترم باسونو گفت پرتخمک‌نیستی یروز بیستم پریود بودم ۵تابود یبار هم دوم پریود توسونو یه تخمدانم ۵ ...

هر ماه این تعداد ثابت نیست یه مقدار کم و زیاد میشه