2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیز من امروز یادم اومد به شما باید میگفتم قیمت خراش رو دویست بود ولی نمیدونم شصت پنجم ویزیت گر ...

مرسی عزیزم که خبر دادی 😘😘 کاش به منشی می گفتی که میخای فقط خراش انجام بدی که دیگه شصت و پنج رو ازت نمیگرفت راستی عزیزم چطور بود دردش زیاد بود ؟

قرار شد کی دوباره بری پیشش عزیزم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم که خبر دادی 😘😘 کاش به منشی می گفتی که میخای فقط خراش انجام بدی که دیگه شصت و پنج رو ازت ...

راستشو بخوای دردش زیاد بود برای من قرار شده بین هشت تا ده پریودم برم پیشش. راستی به شما قرص استرادیول و استرومارین داده نگفته چجوری و چه ساعتی در روز بخوری بهتره؟ به من فقط گفته از سوم پریود حالا نمیدونم همزمان منظورش بوده یا نه . یکی از بچه ها اینجا گفت هر هشت ساعت ولی گفتم از شما هم بپرسم شاید خود دکتر عارفی به شما گفته باشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
زينب جون نحوه ي محاسبه سن بارداري از انتقال رو لطف ميكني يه بار ديگه بگي 

از روز اول پریدت حساب کن چند روز گذشته، تقسیم بر ۷ میشه هفته های بارداریت

مثلا ۱ مهر پرید شدی، میشه دقیقا ۶ هفته

عزیزم من از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت هستم و البته این کاربریم جدیدتره ، اتفاقا خیلی از کاربرا رو همین ...

البته که من اعتقاد ندارم چون شک ندارم از جای دیگه نتیجه گرفتن 

اون دوستمون هم مشکل فیبروم داشت نه تخمک گذاری، پس براشون به درد بخور نیست خانمی 

مشکل منم تو نی نی سایت اینه یکی میاد میگه آقا من تو دوران انتقال استراحت کردم، مثبت شدم، شما هم برید استراحت!!!! بعد طرف با ویلچر میره خونه، شوهرش بغلش میکنه از پله بالا نره، بعد کل دو هفته دستشویی یا فرنگی میره یا لگن میذارن، کلی شیر سویا و نشاسته هر روز میخوره به امید مثبت شدن، آخرش منفی میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خوب معلومه اگر راه مامان شدن خوابیدن بود که دکترا میگفتن بخوابید و همه آمارشون مثبت و عالی بود 

جالبه وقتی مقالات رو خوندم شوکه شدم، نوشته بود گروهی که bed rest داشتن آمار حاملگی کمتر بود...

ببین گلم تو علم هر چیزی یه اصولی داره، اگر قرار بود هر شخصی تجربه شخصی خودش رو به سادگی و بدون evidence کافی وارد علم کنه که این همه تحقیقات چندیدن ساله cohort, eystematic review, case report, Double blind و... که کشک بودن 

شما اگر میخوای ثابت کنی پیاز درمانی خوبه و بعد به دیگران توصیه کنی، باید روشی که میگم انجام بدین، یا یه مقاله پیدا کنین که شرایطی که گفتم داشته باشه گلی

و تازه ببینی روی کیفیت تخمک اثر داره یا نه، یا ببینی روی فیبروم اثر داره یا نه 

باید 300 نفر تو گروه سنی یکسان با مشکل ناباروری یکسان پیدا کنی، که تازه سیکل پانکچر هم با داروی یکسان شروع کنن 

بعد یه گروه 100 نفره پیاز بدی، 

به یه گروه شبه پیاز (پلاسبو) 

به یه گروه هم هیچی ندی 

بعد ببینی کدوم چه نتیجه ایی داشت و بعد ببینی از لحاظ آماری تفاوت معنی دار هست یا نه 

این تازه یک تحقیق هست، باید کلی مطالعات مشابه انجام بشه تا چیزی اثبات بشه گلی

اینه که من به دوستان تاکید می‌کنم فقط اطلاعات علمی و صحیح رو بهش گوش بدن

سلام ترلا جون و سلام دوستان @زینبی_بابا     من از اخرین سونو که انجام دادم و نتیجه رو ...

سلام عزیزم خوبی‌ 😍😍😍😍 

امیدوارم بهترین ها رو خدا جلوی پات بذاره 

کاملا حالت رو درک میکنم، ان شاء الله همه چی عالی پیش میره برات گلی

خیلی ممنون که با ویار و اون احوالات ناجور اومدی خبر دادی

انشاالله ازخدامه مثبت بشم  اینسری پراز علائم بودم البته تا روزهشتم دیگه دوروزه هیچی علائم ندار ...

خیلیا لک دیدن. ان شاء الله که مثبته

آمپول پروژسترون میزنی؟ 

من پانکچر کردم ولی انتقالم فرداست

میخوام بدونم درد داره؟ چطوریه اصلا؟ جنین هارو دونه دونه میذارن؟ یا باهم

یه صلوات مهمونم کنید