2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بهترین کارو کردی عزیزم، نگران نباش چند روز این ور و اون ور خیلی مهم نیست، مهم رفتن به دکتر هست

عزیزم اون خانوم رفت پیش دکتر غدد بهش آزمایش آنتی تی پی او داد بهش آزمایشای کبد چربم داد آخه کبد چرب چه ربطی به باروری داره دوباره باید کلی هزینه آزمایش بدم

خدایا به امید تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه واژیناله بمن نگفت اصلا روش فقط نوشته از روز سوم پریود روزی دوعدد. اون یکی هم نوشته از سوم پریود ...

نه عزیزم من سری اول روزی ۴تا میخوردم

این سری گفت دوتا واژینال بزار دوتا بخور

شما همون کاری که دکترت گفته بکن

اااا میترسم سر خود کاری کنم چره نخوردی؟

نه شما به حرف دکترت گوش کن من سقط نداشتم چون سنم بالا بود داد و برای کنترل فشار خون و جلوگیری از سقط اما به دکترم گفتم دوست ندارم بخورم به خاطر عوارضش فشارم فعلا۱۲ رو ۷

ان شاء الله که خیره و. مامان شدی گلم علائم چی داری

انشاالله ازخدامه مثبت بشم 

اینسری پراز علائم بودم البته تا روزهشتم دیگه دوروزه هیچی علائم ندارم.روز چهارم ازپادردبیدارشدم.روز پنجم دلدرد بدی گرفتم.روز ششم لک صورتی دیدم

رفت تا روز هشتم که لک قرمز دیدم.وبعداز اونم هیچی همش رفت.امیدم به خداست فقط لک قرمزی که دیدم منو ناامیدکرد

از ته دل و از صمیم قلب آرزو میکنم خدا جواب آزمایش بتای منفی رو فرسنگ ها ازت دور کنه و بیای پز بتات ر ...

انشاالله.الهی خدا عزیزت برات نگه داره تو روخدا هروقت نینیت رو تو دلت حس کردی یادمن بیفت ودعام کن

زينب جون منم اين سري قبل انتقالم خودم رفتم  چند جلسه  مشاوره روانپزشك به حدي تاثير مثبت ر ...

خوب کردی عزیزم 

دور از جونت بعد از سقط هم خیلی واجبه مشاوره، واقعا سخته این مسائل 

خودمون باید حال خودمون رو درک کنیم و به خودمون برسیم

حرف شما متین هستش ولی من دوره پنجم هستش که پیاز درمانی می کنم ، و از سال ۹۷ تا الان پنج دوره سه ماهه ...

آخه گلم شما واقعا اگر این جور باشه استثنا هستی 

و هیچ کس نمیدونه مستعد بالا رفتن پرولاکتین هست یا نه 

من خیلی سال هست اینجا هستم و مواردی دیدم که با پیاز درمانی مشکل براشون بوجود اومده 

اما خیلی خیلی ممنون از نیت خیرتون

سلام زينبي  جون ميشه لطفا به من كمك كنيد  من قراره برم تو سيكل آي وي اف، و مشكل انعقاد خو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین من جای شما بودم فقط طبق نظر دکتری پیش میرفتم که قراره باهاش ادامه بدم، برای شنا میشه عارفی

و اینکه مشکل انعقادی رو حتی بعداز بارداری هم گاهی میشه ضد انعقاد شروع کرد پس اصلا نگران دیرتر شروع شدنش نباش

عزیزم منم تو 34 هفتگی گفت دو و صد بیست و پنج با احتساب 200 گرم کم یا زیاد، که دیگه من بعد از اون سعی ...

سلام چه خبر به سلامتی زایمان کردید 

من تو هفته 35 به خاطر بالارفتن فشارم مجبور به ختم بارداری شدم کلی عذاب کشیدم بچم وزنش2300 بود