2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان نتونستم منشن کنم همه رو اگه پیاممو دیدیدجواب میدید لطفا ، دکترمن برای ۱۶هفته یه ازمایش خ ...

سلام عزیزم . فکر کنم الان زوده برای حس کردنش . منم هیییچ حسی ندارم . تازه همچنان تهوع دارم 😒 . من از هفته ۱۲ مولتی ویتامین رو برام شروع کرد .برند اکتی ناتال هست روزی یه دونه و کلسیم و بیولکترا که منیزیم هست چون یکم انقباض و درد زیر شکم داشتم . حالا چهارشنبه برای طول سرویکس و بررسی هماتوم نوبت سونو دارم انشالا هماتوم ختم به خیر شده باشه دیگه حوصلشو ندارم 

سعی کن دور باشی از استرس و تنش ولی رو مثبت و منفی شدن اثر نداره خیالت جمع حالا رو تخمک نمیدونم مثلا ...

اره باید همینکار کنم مرسی دوست عزیز ازت ممنونم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . فکر کنم الان زوده برای حس کردنش . منم هیییچ حسی ندارم . تازه همچنان تهوع دارم 😒 . من ا ...

شماروهرکاری کردم نشد منشن کنم ...فک کنم تنبل تشریف دارن 😁اخه یادمه مامان ماهک نزدیک ۱۳ هفتش بود میگفت یه حسایی داره ...من همچنان یدوفولیک میخورم خداروشکر برای اولین بار توعمرم ذخیره اهن و ویتامین د بالاست همیشه کمبود داشتم 😂ایشالا شماهم میری میبینی همه چی خوبه وهماتومتم جذب شده ...منم هفته بعد سونو میرم ...برای من سرویکالم ۳۸ بود خوبه فک کنم 🤔

عه واقعا چه خوب من فکر میکردم بیشتر باشه  حتما همون دویست تومن اگه رفتی  این قیمت بود حتما ...

سلام عزیز من امروز یادم اومد به شما باید میگفتم قیمت خراش رو دویست بود ولی نمیدونم شصت پنجم ویزیت گرفت جداگانه درصورتی که دارو یا چیزی بمن نداد ولی ویزیت گرفت کلا شد دویستو شصتو پنج

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم ببخشید چجوری متوجه شدی رحمت عفونت داره علائم هم داشتی؟؟ یا سقط داشتی؟؟ اخه به منم کفتن رحمم ال ...

سلام، یعنی ممکنه از عفونت زنان باشه، منم دو سال پیش میکرو کردم که بتام پنج و خورده ای بود فکر کنم که آزمایشگاه بالا پنج مثبت بود که زنگ زدم مرکز گفتن نه داروهاتو قطع کن، بعد اون دو بار باردار شدم طبیعی که بتام کم میره بالا در حد صد و پنجاه اینا بعد خود به خود خونریزیم شروع میشه، همیشه هم عفونت دارم، خارش و سوزش ندارم ولی ترشح دارم با دارو یه مدت خوب میشم ولی بازم شروع میشه،تو سه تا پاپ اسمیر هم که تا حالا دادم التهاب نشون داده، یعنی سقطای منم ممکنه از عفونت باشه

عزیزم ببخشید چجوری متوجه شدی رحمت عفونت داره علائم هم داشتی؟؟ یا سقط داشتی؟؟ اخه به منم کفتن رحمم ال ...

من‌یه‌انتقال‌منفی‌داشتم

دکترم‌گف‌هیسترومیکنم‌ازمشکلی‌بودحل‌کنیم‌نبودهم‌خراش‌

میدم.‌که‌توعمل‌معلوم‌شدچسبندگی‌دارم‌

ازآندومترم‌‌برداشته‌‌بود‌که‌آزمایش‌بشه‌

که‌توجوابش‌نوشته‌عفونت‌دارم‌داخل‌رحمم

بایدیک‌ماه‌داروبخورم

مترونیدازول

داکسی‌سایکلین

سفیکسیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
این قرص پردینازول ایا موثره دکتر بمنم داده فک میکردم اون سرمو بده ولی گفت نیاز نی همین قرص برات کافی ...

اکثرا که همین قرص رو میدن البته برای من آزمایش کلسترول نوشت که اگه نرمال باشه و این سرم پیدا نکنم جایگزین چیز دیگه بده اسمشو گفت ولی یادم نیست چون سرم آی وی آی جی پیدا نمیشه.

خدایا شکرت