2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سینه های منم گاهی تیر میکشه در پیازدرمانی ، یک دوره هم خیلی تیر میکشید مخصوصا سینه چپم ولی وقتی پریو ...

روزی دوبار پیاز میخوردی؟من دوساله پری نشدم.....هز ماه چن روز میخوردی.....نمیدونی این تیر کشیدن سینه مال چیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ان شاالله که میگیره عزیزم😍😍😍 کلی مامان با یه جنین داشتیم شما خدا را شکر دو تا گل زیبا داری

سلام عزیزم انتقال چطوریه؟ 

درد داره؟ اگه درد داره با بیهوشی برم؟ 

دستگاه رو یکبار میندازن یا چند بار؟ کامل میگی؟ 

یه صلوات مهمونم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیده بدم برای سینه فیبروکیستیک خوب هست اما زینب جون میگن تاثیر مثبت نداره

ممنونم گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خیلیا لک دیدن. ان شاء الله که مثبته آمپول پروژسترون میزنی؟  من پانکچر کردم ولی انتقالم فرداست ...

ببخشید من جواب میدم نه اصلا درد نداره همون دستگاه معاینه رو میذارن دهانه رحم باز بشه بعدش دیگه خبردار نمیشی خیلی زود تموم میشه

خدایا خودت مواظبش باش
سلام ترلا جون و سلام دوستان @زینبی_بابا     من از اخرین سونو که انجام دادم و نتیجه رو ...

الهی من فدای قلب پاکت بشم....چن روز دیگه توبت صلواتته...من و.همه بچه های تاپیک ۱۴ معصوم برات دعا میکنیم....ایشالله که به شفاعت معصومین نی نیهات سالم و صحیح بیان بغلت..توکلت به خدا باشه گل قشنگم......

سلام عزیزم انتقال چطوریه؟  درد داره؟ اگه درد داره با بیهوشی برم؟  دستگاه رو یکبار مینداز ...

من اینقدررررر ترسوام برای معاینه یعنی هر دردیو تحمل میکنم الا معاینه و سونو واژینال به حدی که همون صبح شوهرم گفت اگه دوس داری  بیهوشی بگیر وله وقتی رفتم و انجام شد به خودم میخندیدم 😅

خدایا خودت مواظبش باش
ببخشید من جواب میدم نه اصلا درد نداره همون دستگاه معاینه رو میذارن دهانه رحم باز بشه بعدش دیگه خبردا ...

واقعا میگی. پس چرا دیروز واسه پانکچر پرستاره میخواست دستگاه رو وارد کنه گفت خودتو شل کن اگه میترسی انتقال رو با بیهوشی انجام بده. ترسوند منو

یه صلوات مهمونم کنید
من اینقدررررر ترسوام برای معاینه یعنی هر دردیو تحمل میکنم الا معاینه و سونو واژینال به حدی که همون ص ...

دستگاه رو یکبار میندازن یا واسه هر جنین در میارن و دوباره میندازن؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
من اینقدررررر ترسوام برای معاینه یعنی هر دردیو تحمل میکنم الا معاینه و سونو واژینال به حدی که همون ص ...

ببخشید سوال میکنم. 

چرا به من گفتن با مثانه پر بیا؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
دستگاه رو یکبار میندازن یا واسه هر جنین در میارن و دوباره میندازن؟ 

هر دو رو با هم انتقال میدن

من به شخصه هیچیو حس نکردم فقط حس ناخوشایند اون دستگاه که میذارن دهانه رحم باز بشه یعنی دقیقا شبیه معاینه دیگه هیچی نفهمیدم

خدایا خودت مواظبش باش
بیهوش بودم ولی قبل بیهوشی یه دستگاه وارد بدنم کردن و بعد بیهوش شدم

چه مسخره 😒 خو همون اول بیهوش کنن این چه کاریه 

من با دکتر حرف میزدم که بیهوش شدم 

خدایا خودت مواظبش باش