2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شوهرم گفتم دونفر تومطب بودن میخواستن تخمک بدن بعد میخندید میگفت ببین دونه چندمیخرن هرچیش زیاد اوم ...

😂😂😂

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه برای من یه چیز دیگس ، نمیدونمم چیهه الان تو جامم حال ندارم برم تو یخچال نگاه کنم😁 دو تا امپول زی ...

من زیرجلدی فقط سینال داشتم و ستروتاید که بعدش برا آزادسازی ۳۶ ساعت قبله پانکچر hcg زدم 🙃

من زیرجلدی فقط سینال داشتم و ستروتاید که بعدش برا آزادسازی ۳۶ ساعت قبله پانکچر hcg زدم 🙃

شما چندتا سینال وسیتروتاید زدین؟

من تاحالا۱۸تا سینال زدم ودوتا اورگالتران که یکیشو فرداصبح میزنم

یا رب العالمین
شما چندتا سینال وسیتروتاید زدین؟ من تاحالا۱۸تا سینال زدم ودوتا اورگالتران که یکیشو فرداصبح میزنم

مال من سینالم آماده بود ازین خودکاریا اون یکی هم فککنم چهارتا پنجتا زدم که واقعا دردم میومد میزدم

تونت هرچی گشتم فیلم پیدانکردم عکس بود اموزشا

ببین یبار برین درمونگاه اونجا بگین بهتون یاد بدن .من شوهرم اومد گفت بهم یاد بدین خودم بزنم همونجا اولین امپول رو با راهنمایی پرستار تزریق کرد 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
انشاالله با دعای شما دوستای مهربونم انشاالله که هممون مثبت بشیم همه باهم

منم دلم برات خیلی روشنه. امیدوارم خدا منو شرمندت نکنه با این پیشگوییم

به امید خدا مثبت شی تازه اول راهی، تا دنیا بیاد تو استرسی. خواهرم میگه پسرش که دنیا اومد همسرش رو صدا زده بهش گفت برو انگشتای بچه رو بشمار!!! اون موقع سونوی آنومالی نبود. میگه نمیدونم چرا فقط نگران انگشتاش بودم!! 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم دلم برات خیلی روشنه. امیدوارم خدا منو شرمندت نکنه با این پیشگوییم به امید خدا مثبت شی تازه اول ...

انشاالله ای خدا صدای خواهرای منو میشنوی توروبه بنده های بیگناهت قسم که هیچکس جواب منفی نگیره بعد۱۴روز انتظار.منم دلم شادبشه انشاالله

دشمنت شرمنده باش لی_لا جان

انشاالله که همیشه همه چیزبرات همونجورباشه که میخای.چون انرژی بهم دادی🥰

انشاالله ای خدا صدای خواهرای منو میشنوی توروبه بنده های بیگناهت قسم که هیچکس جواب منفی نگیره بعد۱۴رو ...

فدااات چقدر دعات دلچسب بود. انشالله به همچنین.  یعنی باور نمیکنی منم دارم روزشماری میکنم تا آزمایشت و مثبت شدنت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم