2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
اخییی اره منم دیدم من جاش چقدرگریه کردم. فردا انشالله رفتی منم میشه تگ کنی؟ انشالله کلی جنین نازتشکی ...

سلام عزیزم خوبی؟ من امروز رفتم و خدا رو هزار مرتبه شکر تعداد جنین هام زیاده.. ۱۸ تا جنین دارم از ۱۹ تا تخمک🙂

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
 عزیزم شما چه آمپولیایی برا تحریک استفاده کردین؟ ماشالله تخمکاتون عالی بوده

عزیزم من سینال و hmg و ستروتاید و اوویترل داشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم اگر رفتی دکتر و گفته نرماله اشکالی نداره  ولی تو مصرف گرمی هم اعتدال رو رعایت کن  ...

سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ من امروز رفتم و تعداد جنین هامو پرسیدم خداروشکر تعدادش زیاده ۱۸ تا جنین از ۱۹ تا تخمک..تو ۶تا نی گذاشتن هر نی ۳ تا جنین

اگه عکس کارت جنین رو بفرستم میشه بگی کیفیت هاشون چجوریه؟ گفتن داخل همه ی نی ها کیفیت ها مثل همه

سونو انومالی گفت نیاز نداری بری اکو قلب دکترمم گفت واحمجب نیست منم نرفتم نه انفولاتزا نزدم  ...

رفتم۲۲ هفته برا منم  اکودکتر گفت نمی خواد انفولانزا نزدم ولی کزاز بیشتر ۱۰ سال باید بزنم اسپرین داد من سه تا خوردم دیگه نخوردم 

سه روزه انتقال دادید یا پنج؟

یه دوروزه و دوتا ۵ روزه. همشون دوروزه فریز شده بودن .۴ تا رو گذاشتن رشد کنه دوتاش بلاست شد. اول یه دوروزه برام انتقال دادن سه روز بعد دوتا ۵ روزه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
انشاالله که هم برای شما هم من هم بقیه بچه مثبت واقعی باشه  ولی عزیزم یه جا خوندم که Bhcg از رو ...

نه بابا اینجا یکی از دوستان روز سوم انتقالش بی بیش مثبت بود الان بچه هاش بدنیا اومدن. خیلی ها هستن روز ۸ و ۹ بی بی مثبت میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام@                                      زینبی_بابا                             

من امروز روز ۱۹ سیکلم بود رفتم دکتر عارفی برام آمپول دکاپپتیل نوشتن دور روز دیگه بزنم. کسی میدونه برای چیه؟ تاروز ۲۱ باید ال دی رو بخورم درسته؟

آزمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپم به زور گفتم برام نوشت.🙃 یه سوال همسر فقط کاریوتایپ باید بده دیگه؟

گفتن همسرمو حتما باید ارولوژ ببینه تا پانکچر کنه، دستور خاص یا چیزی باید بنویسه اورولوژ براشون؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فکر کنم هرکی گونال زده تعداد جنین هاش بیشتره حالا استرس اینم اضافه شد گونال گیر نمیاد😔

به نظر من که اینطور نیست من خودم ماه پیش گونال زدم کلا 5تا تخمک داشتم که یه جنین تشکیل شد اون انتقال دادم که جواب منفی شد ذخیره ام 2.8