2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
زینب جون تا چندهفته بایدمصرف شه و عددtsh چقدر باشه؟من قبل میکرو ۴بودلووتیروکسین خوردم اومدپایین بعدا ...

من ۳.۵ بود تیروییدم دکتر غدد رویان بهم گفت باید قرص بخوری بعد دو ماه موقع انتقال سومم رسیده بود ۳۵ صدم بازم گفتن باید ادامه بدم قرص رو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خب خداروشکر 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

دقیقا عین روز اول پریودی خونریزی دارم هیچ امیدی نیست حتی لخته ازم اومد این دگه چه مدل بارداریه 

نمیدونم عصر برم ازمایش بدم یا بذارم همون پنج شنبه که مرکز گفته 

خدایا خودت مواظبش باش
گفتم بره فقط خدا کنه امروز بهش نوبت بدن که اگه قرار قرصی بخوره زودتر شروع کنه چون دیروز ال دیشو قطع ...

بهترین کارو کردی عزیزم، نگران نباش چند روز این ور و اون ور خیلی مهم نیست، مهم رفتن به دکتر هست

دقیقا عین روز اول پریودی خونریزی دارم هیچ امیدی نیست حتی لخته ازم اومد این دگه چه مدل بارداریه ...

عجله نکن صبر کن راستش من خودم پشیمونم دیشب تست زدم کاش به قول زینب آدم این همه زحمتشو با بی بی خراب نکنه خب خداروشکر مثبتی لطفا دیگه ناراحت نباش و به فال نیک بگیر💋

آره گلم حتما حتما در کل بارداری ادامه بده عزیزم

زینب جان به نظر شما من چیکار کنم 

شیاف واژینال استفاده میکردم از شب هشتم خونریزیم شروع شد روز نهم که امروزه بیشتر شد  زنگ زدم مرکز بهم گفتن شیاف نذار جاش دوتا امپول پروژسترون بزن زدم اومدم خونه  لخته هم دفع کردم 😔 بی بی چک زدم مثبت شدم 

نمیدونم برم ازمایش یا صبر کنم چهارشنبه برم

مرکز  امروز گفت چهار روز بعد برو

خدایا خودت مواظبش باش
 دقیقا عین روز اول پریودی خونریزی دارم هیچ امیدی نیست حتی لخته ازم اومد این دگه چه مدل بارداریه ...

شما امپول انوکساپارین نمیزنی؟ اگه میزنی قطعش کن

منم یه روز خونریزی داشتم لخته هم میومد ولی خداروشکر بچم سر جاشه

امپول انوکساپارین رو قطع کردم دیگه خونریزی نکردم

عجله نکن صبر کن راستش من خودم پشیمونم دیشب تست زدم کاش به قول زینب آدم این همه زحمتشو با بی بی خراب ...

نگرانیم بابت اینه شاید باید کاری بکنم با این خونریزی 

باید تا فردا صبح صبر کنم دوباره زنگ بزنم مرکز 

خدایا خودت مواظبش باش