2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزان. شبتون بخیر.انتقالم نزدیکه التماس دعا دارم از همگی... و یک سوال. اینکه چقد بعد از انتقال ...

عزیزم اصلا نیازی ب این کارانیس واقعا

حتی میگن فرنگی هم نیاز نیس ولی اکثرااستفادش میکنن ک بازاین بهتراز لگنه

فقط احتیاط کن کارای سنگین نکن

تمام کارای شخصیتو میتونی انجام بدی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم خوبین میگم شما کسی رو دیدی با لک قرمز مثبت شده باشه.خیلی نگرانم اخه تمام دردا وعلائم هایی ...

آره به خدا دیدم. تو همین تاپیک خیلی دوستان بودن. حتی خونریزی داشتن. عزیزم امروز روز چندم انتقالت هست؟ جنین چند روزه انتقال دادی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم حرکتش که اصلا مهم نیست تا ۲۵ هفته من از ۲۰ هفته قشنگ میفهمم الان که دیگه ضربه هاشو میفهمم ...

ماهک جون دکتر اسپرین برای چی داد؟شما اکو قلب رفتین؟واکسن کزاز و انفولانزا زدید؟ چون هفته من با شماست میپرسم

گلم هر موقع رفتی دکتر خواستی ازمایش بدی بگو ازمایش CA125 هم برات بنویسه دیروز یادم نبود بهت بگم منم ...

راستی گلی سونو سه بعدی واژینال دادم پیش دکتر البرزی نگفت آندومتریوز داری 

اگر داشتم مشخص میشد؟

عزیزم مگر آندومتریوز از عوارضش خونریزی میشه؟ عزیزم خونریزی زیاد یعنی چقدر؟ من اصلا گیج شدم نمی‌دون ...

اره خونریزی زیاد و لخته دفع میکردم 

من تا یادم میاد هیچوقت پریودیم شبیه بقیه دوستام نبود هم درد زیاد هم خونریزی زیاد 

باید حتما دوتا نوار بهداشتی در امتداد هم میذاشتم و گرنه حتما کثیف میشدم روزای اول که شدتش بیشتر بود 😔 و اینکه مصرف نوارمم زیاد بود 

من فکر نمیکنم شما این مشکلو داشته باشین چون فیبروم‌و پولیپ هم عوارضش خونریزی زیاده 

خدایا خودت مواظبش باش
راستی گلی سونو سه بعدی واژینال دادم پیش دکتر البرزی نگفت آندومتریوز داری  اگر داشتم مشخص میشد؟

به نظرم اره چون تا جایی که من اطلاعات دارم دکتر حاذقی در این ضمینه هستن 

خدایا خودت مواظبش باش
ان شالله باردار بشی دنیا بیان.خدا خودش کمکت میکنه منم هیچ کس رو نداشتم دلم خوش باشه بیاد کمکم.هزینه ...

ازاین کهنه قدیمیا؟

پس نمیده؟

من اونقد ازاونا خوشم میادولی میترسم پس بدن کوچولو بودم تمام نی نی های فامیلو بااونجا میبستم کلی توش حرفه ایم

منم کسیوندارم بیاد کمکم وحتی مراقبم باشه مادرمه ک اونم پیره و مریض ک خودش ب مراقبت احتیاج داره

شمارو ک دیدم دلم گرم شد

پس آدم تنهاییم میتونه ازپسش بربیاد

میگم زایمان کردینم کسی مراقبتون نبود؟

البته من هنوزانتقال ندادم زیادی هولم هنه چ رو بدونم😊

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من فردا پانکچر دارم الان شکمم خیلی سفت شده وقتی سرپا میشم احساس کشش دارم تو شکمم. طبیعیه؟ دکتر گفت ...

آره عزیزم طبیعیه، انشاءالله دست پر با کلی تخمک عالی از عمل برگردی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ان شالله زودی صاحب یه دوقلوی ناااز دختر و پسر بشین. بیای اینجا بگی دارم از بیخوابی دیوونه میشم😄 م ...

تاچهل روز روزی یبار بخونم؟

عزیزم ممکنه از نظر متخصص غدد tsh,t3 و t4 توی رنج نرمال باشه اما برای باردار شدن و حین بارداری ا ...

بهش گفتم بره دکتر غدد فقط خدا کنه امروز بهش وقت بده زودتر شروع کنه اگه قرصی باید بخوره چون ال دیشو قطع کرده باید پربود شد داروهاشو شروع کنه

خدایا به امید تو
ماهک جون دکتر اسپرین برای چی داد؟شما اکو قلب رفتین؟واکسن کزاز و انفولانزا زدید؟ چون هفته من با شماست ...

سونو انومالی گفت نیاز نداری بری اکو قلب دکترمم گفت واحمجب نیست منم نرفتم نه انفولاتزا نزدم 

اسپرینم یه سقط داشتم فک کنم داد

شما چند هفتته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم اندومتریوز داشتم پارسال دقیقا همین ماه اومدم تهران عمل کردم با آصف جاه

اتفاقا دکتر منم آصف جاهه

سال ها پیش که مجرد بودم کیست داشتم مشکوک به آندو، آصف جاه گفت عمل نکن با یه سال قرص LD و HD از بین رفت

دیگه هم هیچ علامتی نداشتم، سونو ها هم کاملا نرمال بود، تا امسال که عکس رنگی دادم معلوم شد لوله هام ملتهبه و توش مایع جمع شده که احتمالا از عوارض همون آندو باشه

حالا قراره انقدر پانکچر بکنم تا 8 تا جنین فریز داشته باشم بعد برم برای عمل لوله هام، بعد برگردم برای انتقال!!

خلاصه که داستان سر دراااز دارد  

ایشالا شما باردار باشی    

اینجوری ما ها هم که آندو داریم امیدوار تر میشیم