2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
عزیزم داروهات چی بود؟ انتقال فرش هم داشتی؟

من سال ۹۴ بود داروهام سینال ۷۵ بود با هاش ام جی ولی قبلش پردنیزولون هم داشتم بار سوم  که هایپر شدم پردنیزولون نداشتم ،شاید دلیلش باشه که هایپر شدم نمیدونم دلیل علمی داره یانه آره ،بار دوم انتقال فرش داشتم ولی بار سوم که هایپر شدم نه 🤗🤗😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله طبیعی بارداربشی.

نه بابا این مورد محال اگه طبیعی بود این ۱۷سال یه بار اتفاق میفتاد من به دوا ودکترم راضیم با تمومه سختیاش باهمین راهم خدا نصیب کنه هزار مرتبه شکرش 🙏😁🙏😁🙏😔🙏😁😁🙏🤗

امید به خدا انشاالله که خدا واقعا این بار برام خواسته باشه

ان شالله 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان نتونستم منشن کنم همه رو اگه پیاممو دیدیدجواب میدید لطفا ، دکترمن برای ۱۶هفته یه ازمایش خ ...

سلام عزیزم حرکتش که اصلا مهم نیست تا ۲۵ هفته من از ۲۰ هفته قشنگ میفهمم الان که دیگه ضربه هاشو میفهمم مکملم کلسیم _آهن_مولتی ویتامین_آسپرین می خورم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام دوستان من اين ماه انتقال دارم

امروز روز دوم قاعدگيم بود رفتم پيش دكتر سونوم كرد گفت ضخامت رحمت ٧

و نميتونم دارو برات شروع كنم

فردا دوباره بايد برم سونو

استرس گرفتم

كسي تجربه اي نداره ؟

گفت بايد كمتر باشه

ديواره رحمت هنوز ريزش نكرده

خواهش ميكنم كسي اگر تجربه داره راهنمايي كنه 

استرس دارم براي فردا 

ميترسم سيكل انتقال رو برام شروع نكنه 😔

سلام دوستان نتونستم منشن کنم همه رو اگه پیاممو دیدیدجواب میدید لطفا ، دکترمن برای ۱۶هفته یه ازمایش خ ...

عزیزم من که هنوز حرکتی حس نکردم، چون نمیدونم چه شکلیه. مکمل به من مامالایف داده. گفت اگه پیدا نکردی مکمل دوره بارداری هر چی پیدا کردی خوبه. گفت مکمل رو شروع کردی دیگه فولیک اسید نخور اما توش ویتامین د هم داره اما گفته ویتامین د ۱۰۰۰ روزی یکی رو ادامه بده. آزمایش چیزی نداده فقط برای ۱۸ هفته آنومالی و اکوی قلب نوشته اما خودم چندروز دیگه دکتر غددم آز تیروئید نوشته حالا من خودم خون و ادرار و قند ناشتا و ویتامین د هم میخوام بدم

راستی به من مکمل کلسیمم نداده اینسری باید ازش بپرسم حتما. آهن هم تو مکمل مامالایف هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واسه خودم میگم شاید برای قبل تخمک کشی مهمه واسه انتقال جنین مهم نیست چون الان همینجا یه خانوم که دکت ...

عزيزم جنين اول كه تشكيل ميشه خودش تيروئيد نداره و براي رشد نياز به هورموني داره كه از تيروئيد ترشح ميشه 

مشكل تيروئيد مي تونه روي مغز بچه اثر بد بذاره 

اون خانم قراره بچه شما را باردار بشه پس اگر حساس باشين بهتره كه فوقش متخصص مي گه همه چي خوبه بهتره از اين كه بعدا ببينيد خدايي نكرده مشكلي هست 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خانوما جنین با کیفیت بی بده؟ من ۵تا جنین دارم همشم کیفیتشون بی هست

نه عزیزم کیفیت جنین های من بی و سی بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘