2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
نه عزیزم دفعه سوم ،اتفاقا دفعه اول جنین هام گرید آ هم داشت ، دفعه دوم‌که پانکچر انجام دادم ۵ تا جنین ...

چه عالی.خدا حفظشون کنه

ممنونم از پاسخگوییت

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم من چند بار گفتم که فیبروم سه سانتی اصلا بی آزاره و کاریش نداشته باش نه ...

ممنون .....زینبی جون باورت میشه همین ۳سانتی باعث شده خونریزی پریودیهام روز دوم سوم خیلی زیاد بشه 

جوری که صبح از خواب بلند میشم ببخشیدا انگار یه لیوان آب خالی میشه 

این مدل خونریزی منو ترسونده واقعیتش ....اصلا نمی‌دونم این حد خونریزی نرماله یانه 

روز دوم سوم روزی ۸تا پد باید بذارم بعدش کم میشه

نمی‌دونم بعلت فیبروم هست یا چیز دیگه 

نبات داغ دارچین زیاد میخورم نمی‌دونم ربطی داره یانه

بنظرت بخاطر فیبروم هست؟یا نرماله این مدل خونریزی؟

لیلا جونم بنظرت میشه این آمپولها رو از تهران بخرم ببرم شهرستان؟

آره عزیزم. فقط یخ خشک بخر چندتا بعدم بذار تو صندوق عقب که اگه جلو بخاری گرفتی جاشون گرم نباشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نمیخوام بیخودی امیدوارت کنم، ولی همینجا ستاره جون که الان بارداره قبل آزمایش خونریزی کرد در حد ...

ممنونم که جوابمو دادی گلم انشاالله هر چی خدا بخواد ❤️

خدایا خودت مواظبش باش
آره عزیزم. فقط یخ خشک بخر چندتا بعدم بذار تو صندوق عقب که اگه جلو بخاری گرفتی جاشون گرم نباشه

سلام عزیزم خوبین میگم شما کسی رو دیدی با لک قرمز مثبت شده باشه.خیلی نگرانم اخه تمام دردا وعلائم هایی که داشتم رفتند😔

بچه ها منم فردا پانکچر دارم ذخیره ام هم کمه، آندومتریوز هم دارم احتمالا، لطفا برای منم انرژی مثبت ب ...

منم اندومتریوز داشتم پارسال دقیقا همین ماه اومدم تهران عمل کردم با آصف جاه

خدایا خودت مواظبش باش
ممنون .....زینبی جون باورت میشه همین ۳سانتی باعث شده خونریزی پریودیهام روز دوم سوم خیلی زیاد بشه&nbs ...

گلم هر موقع رفتی دکتر خواستی ازمایش بدی بگو ازمایش CA125 هم برات بنویسه دیروز یادم نبود بهت بگم منم خونریزیم خیلی خیلی شدید بود این فاکتوری که گفتم اگه بالا باشه نشونه وجود اندومتریوز البته واقعا از ته دل دعا میکنم نه شما نه هیچکس دیگه گرفتارش نشه

خدایا خودت مواظبش باش
گلم هر موقع رفتی دکتر خواستی ازمایش بدی بگو ازمایش CA125 هم برات بنویسه دیروز یادم نبود بهت بگم منم ...

عزیزم مگر آندومتریوز از عوارضش خونریزی میشه؟

عزیزم خونریزی زیاد یعنی چقدر؟

من اصلا گیج شدم نمی‌دونم چقدر زیاد هست چقدر نرمال

عزیزم نمیخوام بیخودی امیدوارت کنم، ولی همینجا ستاره جون که الان بارداره قبل آزمایش خونریزی کرد در حد ...

ستاره ۳۸ که خونریزی نداشت مگر اینکه ستاره دیگه ای رو بگین

اون زی زی بود خونریزی کرد ولی مثبت شدن