2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045144 بازدید | 684431 پست
هردفعه که آنالیز اسپرم میده توش هست جالبه که تا الان تانل نداده نمیدونم اون چنده فقط میزنه دی اف ای ...

اها اینبار همسر منم باید انالیز بده نمیدونستم دی اف ای هم مشخص میشه.خب یعنی جواب انالیز همون موقع اماده نمیشه؟ ازمایش تانل یه ازمایش جداست ک عدد شکست دی ان اِی اسپرم و دی اف آی اسپرم رو مشخص میکنه..

الان ک نتیجه انالیز همسرت اومد نظر دکتر چی بود؟ گفت خوبه یا مثلا باید از بیضه نمونه بگیریم؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا بهترین اتفاقات میفته براتون عزیزم منم تو سیکل هستم دی اف ای همسرم و مورفولوژیش پایینه گفتن ت ...

سلام عزیزم خوبی؟دی آف ای همسرتون در طول چند ماه از ۳۰رفت ۵۰؟؟؟

چطور با دی آف ای ۵۰میگن وارد سیکل بشو؟

چه رژیمی داشتید که اینقدر رفت بالا؟

نظر دکترا در رابطه با دی آف ای چیه؟

همسر منم دی آف ای ۳۶هست من شیراز هستم نظرشون اینه تا نیاد زیر ۲۵میکرو نمیکنن

البته میگن درمان نداره

گلم میشه درخاستمو قبول کنی 

من هنوز باورم نمیشه تو پروسه درمان افتادیم و آیندمون مشخص نیست. دو سال و خورده ای از ازدواجم میگذره ...

دقییییقا 

من یکسال و نیم ازدواج کردم هنوز یک ثانیه لذتی نبردم دیگه باور نمیکنم زمانی برسه مثل قبلنا قهقهه بزنم وخوشبخت وشاد بخندم 

چه عالی تو شهر ماهم واژینالش پیدا نمیشه اینسری منم این کارو میکنم ممنون که گفتی  ضخامتت چند بو ...

۵شنبه قراره برم واسه ضخامتم ببینم چطوره دیگه امیدبه خدا

التماس دعا

انشاالله که شماهم جواب بگیری

آره عزیزم ما چون بچه نمی خواستیم من گفتم بریم آزمایش بدیم مطمئن شیم مشکلی نداریم که دیدیم شوهرم آزو ...

مورفو و تحرک مشکل داشت دکتر گفت واریکوسل گرد ۳. پارسال عمل کرد ولی همچنان مورفو و تحرک پایینه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
روز چندم زدی؟؟منک هیچییییی علائم ندارم ن سینه درد و ن هیچی..فقط امروز شیافو ک گذاشتم بعد چند ساعت ای ...

روز هشتم

ان شاالله که لک لانه گزینی باشه

ن ۳روز دیگ...لانه گزینی انقد دیر؟؟؟دیروزم بیبی گذاشتم یکیش هاله انداخت سر چن دیقه یکیش منفی..روژان م ...

وااااای عزییییزم مباااارکه

عزیزم برای منم روز 16 نوشتن ولی طاقت نیاوردم روز 14 انجام دادم بعد دکترم گفت روز 16 هم انجام بدم

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مورفو و تحرک مشکل داشت دکتر گفت واریکوسل گرد ۳. پارسال عمل کرد ولی همچنان مورفو و تحرک پایینه

ان شاالله باردار میشی گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍