2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
عزیزم، برات آیت الکرسی خوندم، امیدتو از دست نده و استرس نداشته باش، دیگه نهایت خدایی نکرده طبیعی نشد ...

مررررسی دوست عزیزم 😘😘😘 خدا به همه ما کمک کنه ، منم دیشب کلی با خدا حرف زدم ، نمیدونم حکمتش چیه که بهمون بچه نمیده 

خدا هیچ زنی منتظر مادر شدن نزاره که خیلی سخته این راه ، من ۴ ساله دارم میرم دکتر و میام 😕😕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مررررسی دوست عزیزم 😘😘😘 خدا به همه ما کمک کنه ، منم دیشب کلی با خدا حرف زدم ، نمیدونم حکمتش چیه که ...

قربونت گلم، من مطمئنم هممون بالاخره نتیجه می گیریم و خدا تلاش و صبرمونو بی جواب نمیزاره

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم میشه بدونم مشکلتون چی بود ک دکتر گفت طبیعی باردار میشی؟

سلام عزیزم من دوبار لاپاراسکوپی شدم ، ۲ بار پانکچر ، دفعه اول فقط سه تا جنین داشتم انتقال دادم منفی شد ، این دفعه هم ۶ تا جنین دارم و بعدش لاپارسکوپی شدم دکتر میگه بعد لاپارسکوپی طبیعی باردار میشی چون اندیمتریوز داشتم و چسبندگی که خبر نداشتم ، الان یه لوله برداشته به علت سالپکس و با یه لوله منو فرستاد خونه گفت برو ۳ ماه اقدام کن طبیعی باردار میشی ، ولی من تنبلی هم دارم شوهرمم یکم ضعیفه و اصلا امیدی ندارم

فقط خدا خودش کمک کنه به همه ما با این همه مشکلاتی که داریم 😕😕😕😕😕

خودم پیشنهاد سلفری رو داده بودم گفت اگه نیاز به امینو نداشتی بهت میگم برو سلفری . من که در نهایت امی ...

ببین اون طبق روال توضیح داده نه اینکه شما آمنیوسنتز حتما بخوای، گاهی واقعا جز آمنیوسنتز با هیچ روشی نمیشه جلو رفت و تایید سلامت جنین رو مطمئن شد

قربونت گلم، من مطمئنم هممون بالاخره نتیجه می گیریم و خدا تلاش و صبرمونو بی جواب نمیزاره

برنجک جان مرسی از انرژی مثبتی که بهم میدی ❤❤❤❤ شما مشکلت چیه گلم ؟ من یه پست قبلی برای رزانا۶۸ نوشتم مشکلم چیه 

دوستان عزیز سلام  به راهنماییتون نیاز دارم  من میخوام گوش دخترمو سوراخ کنم، دختر دارها ب ...

مرضی جان سلام....من خواهرزادم ماه قبل گوششو سوراخ کرد خواهرم با هیچی زود خوب نشد زخمش همش قرمز میشد و درد میگرفت گوشش تا اینکه یه نفر بهمون گفت یه دکتر قبلا بهش گفته بود قطره چشم بزن به گوش زود خوب میشه...خیلی موثر بود واقعا زودی خوب شد گوش خواهرزادم

برنجک جان مرسی از انرژی مثبتی که بهم میدی ❤❤❤❤ شما مشکلت چیه گلم ؟ من یه پست قبلی برای رزانا۶۸ نوشتم ...

ممنونم عزیزم  من و همسرم زوج مینوریم، با وجود تنبلی تخمدان یه بار طبیعی باردار شدم، ولی جنین ماژور بود و تو هفته 13 سقط کردم، به همین خاطر میکرو رو انتخاب کردم که جنین رو قبل از انتقال pgd کنند که اگه سالم بود برام انتقال بدن، تیرماه یکبار پانکچر شدم ولی با وجود 17 تا جنین سه روزه، فقط 6 تا جنین بلاست برای pgd تشکیل شد، مرکز گفت کمه، حداقل جنین مورد نیاز برای pgd که شانس موفقیت میکرو رو بالا میبره 8 تا بلاست هست،خودمم فکر کردم کمه و حس کردم اگه اون 6 تا رو بخان pgd کنند همش استرس دارم که چندتا داخلش سالم باشه و تصمیم گرفتم دوباره بعد از سه ماه پانکچر شم تا شانسمو انشاءالله با جنین بلاست بیشتری برای pgd امتحان کنم، الان دارم آمپولا رو می زنم، انشاءالله فکر کنم این هفته پانکچر میشم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنونم عزیزم   من و همسرم زوج مینوریم، با وجود تنبلی تخمدان یه بار طبیعی باردار شدم، ولی جنین ...

واای انشالله که اندفعه هم یه عالمه جنین خوب و سالم برات تشکیل میشه و چند وقت بعد انتقال میدی ، کلا هرمشکلی هزارتا دردسر و استرس و نگرانی داره ولی با این حال خداروشکر که باردار میشی عزیزم . 😍😍😍 برای ۱۴۰۰ نی نی سالم و تپل مپلی بغلته خیالت راحت 🥰🥰🥰🥰🥰 

من ا ۱۲ تا تخمک داشتم ۶ تا جنین شد فقط ۱ دونه بلاست تشکیل شد ۱ دونهa ۱دونه b و ۳ تاc کلا اوصاع جالبی نیست 🤦‍♀️🤦‍♀️

خواهش میکنم عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه که حتما بزودی زود میشه توکل بخدا😊🙏

الهی آمین🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مررررسی دوست عزیزم 😘😘😘 خدا به همه ما کمک کنه ، منم دیشب کلی با خدا حرف زدم ، نمیدونم حکمتش چیه که ...

من هنوز باورم نمیشه تو پروسه درمان افتادیم و آیندمون مشخص نیست. دو سال و خورده ای از ازدواجم میگذره لذتی نبردیم. میترسم بقیه ی سالهای عمرم همینجوری بگذره. 

خدا کنه همه مون زودتر از این وضعیت خلاص بشیم واقعا خسته کنندست 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻