2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
سلام شما کجا هستید ؟عزیزم چقدر اونیکه معرفی کرده بی انصاف بوده تو سال بیشتر از 3 بار اجازه ندارند چو ...

سلام به رو ماهت....من تهرانم گلم.....من پیش دکتر ملک اقصی میرفتم...اصلا راضی نیستم ازشون.....عزیزم شما کدوم دکتر میرفتی؟چند تا جنین برات تشکیل شد؟از دونر من با وجود اینکه ۲۳ سالش بود ۹ تا تخمک خوب به وجود اومد...که ۳تا جنین تشکیل شد...موقع انتقال همگفتن یکیش خوب تیست همون دوتا رو انتقال دادن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
هورمون رشد برای کسایی هست که ضخامت رحمشون دیر میره بالا...

اها  ممنون عزیزم..منم همین مشگل رو دارم...نمیدونم.پس چرا برای من استفاده نکردن....البته من سال ۹۷ ای وی اف کردم شاید اون موقع نبوده این جیزا....برای شما استفاده کردین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از طنازیاری که دوقلو داشت خبرداری ؟ 

سلام فدات شم....تا هفته پیش اومده بود تاپیک ...خیلی هم عالی بود ....چطور مگه گلم؟

به خدا من همچین چیزی نشنیدم نمیدونم چی هستش 

ممنونم گلم دوستمون حواب داد ...برای مشکل ضخامته

جدی وای ترسیدم مرسی عزیزممممم

عزیزم اصلا نگران نباش من بارداری قبلیم خبر نداشتم باردارم  جیگر ،کله پاچه ،اب هویج خورده بودم تو سه ماه اول  تازه ماه های بعدم اب هویج بستنی خوردم تا اخر بارداری هیچ اتفاقی نیفتاد استرس به خودت نده همه چیز به اندازه لازمه برای بدنت 😊

عزیزم من و همسرم انگیزه مادر و پدر شدنمون قوی تر از این بود که به یه سلول فکر کنیم چون من بارها انتق ...

خيلي مهمه كه همسرتون هم با شما هم نظر بودن.ايشالله به خير و خوشي ني نيتون رو در آغوش بگيريد.

بار چندم با اهدايي باردار شديد؟

ميشه لطفا روند گرفتن اهدايي رو بهم بگين و اينكه آيا بغير از خودتون و همسرتون كسي هست تو اطرافيان كه اين موضوع رو بدونه؟

سلام دوستان، ممنون میشم هرکی می دونه راهنماییم کنه من امروز 12 سیکلم سونوگرافی شدم دکتر گفت سایز تخ ...

سلام عزیزم نگران نباش با دارو تحت کنترل هست ولی خداییش مراکز نباید دو روز پشت هم تعطیل باشن، مطمئنی؟ 

برای یک هفته ویتامین تاثیری نداره عزیزم ولی آنتی اکسیدان تاثیر داره حتما اگر میتونید تسه کنید

آنتی اکسیدان منظورتون میوه سبزیجات ه؟؟ 

بله نظر خودمم همینه حداقل الان که داریم این راه و میریم و با این وضعیت هستیم تسه کنیم بیشتر نتیجه بگیریم 🤕خیلی نگرانم همش احساس میکنم هیچ جنینی نمیشه تشکیل شه اصلا

چون بعدش پی جی دی هم میخوام بکنم که اگه ژنتیک مشکل داره انتقال ندن برا همین خیلی استرسم زیاده

نه گلم نمیشناسم اصلا، اما دوستانی که تجربه دارن حتما میان کمکت

فدات بشم...خدا حفظت کنه...

خوبم ممنونم عزیزم،  چه جالب دقیقا به من گفتن کاسنی بخورم بخاطر زردی جالبه دقیقا پیش بینی کردی،، ...

عزیزم معلومه پیج دکتر ظریفی رو نخوندی😁😁😁 اونجا همه رو گفته 

عزیزم هییییییییییچ کاری برای زردی نمیشه کرد، اگر بالا بود با خیال  راحت بستری کن تا فتوت اپی بشه، اتفاقا میگفت متخصصین اطفال خیلی برای قانع کردن خانواده ها این جور مواقع مشکل دارن که اگر آگاهی داشته باشن راحت قبول میکنن

عزیزم مبحث زردی رو برو کامل کامل گوش کن ازت امتحان میگیرم😆😆😆اگر رد شدی با ماهیتابه آنا میام برات🤣🤣🤣🤣

نه گلم من کلا انوکسا نداشتم از اول، فشار خون هم همه قرار نیست بالا بره، من همیشه چک میکردم فهمیدم

خيلي مهمه كه همسرتون هم با شما هم نظر بودن.ايشالله به خير و خوشي ني نيتون رو در آغوش بگيريد. بار چن ...

شما تهران هستی گلم؟

دیگه گلم باید دل به دریا زد.....برای خود ما هم ژن مخفی بیماری وجود داره....خوب گلم این مردا همه شون ...

واقعا بايد دل به دريا زد 

حتي كسايي هم كه راحت و طبيعي باردار ميشن به نظرم دلشون رو به دريا زدن واقعا كار پر استرسيه

ميدوني بعضي از آقايون بچه دوست دارن ولي واضح نميگن.همسره من هم همينطوره و حتي مرتب ميگهمن به خاطره تو بچه مي خوام حالا هم اينجوري شده ميگه من بچه يه خانم ديگه رو نمي خوام.همين حرفا خيلي ته دلم رو خالي ميكنه.

عزيزم من ٣٧ سالم هست