2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
من صبح ۶ و نیم بیدار میشم ظهر یکی دو ساعت می خوابم شب تا ساعت یک و دو خوابم نمیبره🙁🙁🙁

من فکر کنم شیاف گیج و منگم میکنه. در هر صورت هر کدومشون هست مدام دلم میخواد بخوابم. البته دلیل دیگه اش هم میتونه خونه نشینی زیاد باشه. خسته و کسل شدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فدات بشم الهی میشه شماره واسطه رو تو خصوصی بهم بدی؟

من واسطه نداشتم خود ماما هماهنگ میکرد تلفن ایشون رو میفرستم براتون

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا نشو من آزمایشم ۲۹ همه می خوام از ۲۶ بیبی بزارم ببینم چی میشه

برای من اولیش ۲۷ و دومیش ۲۹.

الهی که برای هر سه تامون مثبت بشه😥

من فکر کنم شیاف گیج و منگم میکنه. در هر صورت هر کدومشون هست مدام دلم میخواد بخوابم. البته دلیل دیگه ...

آره دیگه بیکاریم خوابمون میاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات بشم چقد خوب ۱۰ تا جنین عالیه.اصلا دونرروندیدی؟وای من مردم از بس دنبالشون دویدم ...واقعا کارسختی ...

اره عزیزم قبول کردم ...اگه اسپرم همسرم خوب بود مطمئنم بیشتر میموند ...نه عزیزم نه دیدمش نه دنبال کارش رفتم خودشون همه کاراشو میکنن...خیلی با انصافه دکترم میدونم دکتر دیگه اولش 13 و نیم گرفته امسال اما ایشون 8 و نیم میگیره برای داروها و پول دونر رو از همین میده

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
برای من اولیش ۲۷ و دومیش ۲۹. الهی که برای هر سه تامون مثبت بشه😥

الهی آمین واسه من فقط یکی ۲۹ نوشته🙁🙁

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی آمین واسه من فقط یکی ۲۹ نوشته🙁🙁

وا! همه دو بار آزمایش میدن که ببینن اگر مثبتی بتات چطور بالا میره🤔

حالا ان شاالله اگر مثبت بود دو روز بعد اولین آزمایشت هم تو همون آزمایشگاه اول تست بده

فدات بشم الهی میشه شماره واسطه رو تو خصوصی بهم بدی؟

براتون فرستادم 

خوب ۳۷ ساله که مینتونید با تخمک خودتون حامله شین....۴۰ سال به بالا یه خورده مشکله.....شما کدوم مرکز ...

بله عزيزم ميشه و ذخيره تخمدانم هم ١ هست ولي تو اين ميكرو متوجه شدم كه تخمك ها مشكل داشتن و اين موضوع مربوط به كروموزوم تخمك هست. ممكنه بارها ميكرو كنم و نگيره در نتيجه شايد مجبور بشم اهدايي بگيرم.فعلا دكتر يه سري آزمايش داده تا ببينم نظرش چيه

عزيزم من پيش دكتر پاكروش ميرم

سلام دوستان استفاده از پودر موبر تو بارداری ضرر داره؟؟ @زینبی_بابا    

من یه جا خوندم که ضرر داره عزیزم نمیدونم حالا درسته یا غلط

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان به نظرتون فردای انتقال میشه سرکار اومد یا به نظرتون چند روز مرخصی بگیرم

نه، حتما چند روز مرخصی بگیر. حداقل ۳-۴ روز باید خوب استراحت کنی