2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

سلام بچه ها امروز رفتم سونو برای انتقال گفت اندومترت پنج و نیمه باید به هشت برسه قرصامو گفت چهارتاش بکن چهارشنبه بیا سونو  ببینیم بهتر شده یا نه . 

چرا تمام نمیشه اخه خسته شدم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
قربونت سلامت باشی،انتقال اولم بود بعداز ۷سال انتظار ....ولی استرس دارم میگم نکنه بی بی الکی باشه

مبارکه گلم نگران نباش بیبی الکی نیست دیگه مامان شدی رفت😍😍

واسه منم دعا کن روز ۷ انتقالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستایی که حالت تهوع  داشتید چیکارکردید بهترشدید من واقعا حالم بده میشبنم ازدرد گریه میکنم ...

نازنین جون دمیترون رو هر 6 ساعت هم میتونی بخوری که اذیت نشی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بله عزیزم من مام میرم ولی من از قبل فریز داشتم و فقط منتقل کردم مام و دکتر نصر انتقال دادن. توی مام ...

یعنی با تخمکای خودت بود گلم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها امروز رفتم سونو برای انتقال گفت اندومترت پنج و نیمه باید به هشت برسه قرصامو گفت چهارتاش ...

سلام عزیزم هنوز اول راهی اصلا ناامیدنشو...لطفا جوانه گندم و لوبیا سبز درست کن کنجد و عسل بخور یا بپاش روی غذات...کرم واژینال استروژن کونزوگه نداده بهت؟؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام زیفت و نمیدونم عزیزم ولی میکرو یعنی جنین شناس اسپرم مرد رو با سوزن مخصوص تزریق کنه به داخل تخم ...

مرسی فدات شم از توضیحت ...پس من تو این دوبار اصلا نمیدونم کدوم روش رو انجام دادن ولی فریز بود برای منم.....کدومش بهتره عزیزم میکرو یا معمولی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خودم تخمک داشتم اما چون چندبار انتقال دادم و مثبت نشدم و سنم هم بالای ۴۰ رفت دکتر تشخیص اهدایی داد. ...

عزیزم من هر دوباری که دونر بهم تخمک اهدا کرد چون اینا هر ماه تخمک میدن کلا خیلی کیفیت و تعداد تخمکاشون پایین من دفعه اول فقط دوتا جنین دفعه دوم هم سه تا که موقع انتقال گفتم یکیش خوب نیست یعنی همون دوتا شد....شما دونر رو از کجا پیدا کردین که تعداد جنیناتون زیاد شد میشه راهنمایی کنید؟

من دو هفته پیش برای سونوی ساک بارداری پیششون ویزیت شدم. ظاهرا صبحها ویزیت میکنن اما کارهای پانکچر و ...

صبح ها هم دیگه ویزیت نمی کنن ، من دو جلسه اخیر که اصلا نتونستم ملاقاتشون کنم صبح وقت گرفته بودم ، هفته پیش ،  دیگه نمی دونم برای بعد از ظهر ویزیت کردن یا نه ، دقیقا از ابتدای هفته پیش که اعلام کردن اوضاع کرونا در تهران فوق بحرانی شده دیگه ویزیت نکردن ، فکر کنم داره شرایط کلینیک به سمتی پیش میره که ایشون فقط پانکچر و انتقال رو انجام بدن ، دیگه مجبوریم اکتفا کنیم ، فقط اونروز تو مطب میگفتن باردارها تا ۱۲ هفته رو خودشون میبینن ، الان نمی دونم به زیر ۱۲ هفته ای ها یه جوری وقت میدن که خودشون باشن یا این افراد رو هم دیگه کسی دیگه ویزیت می کنه، شما وقت بعدیت کی میشه ؟ بعد لطفا بیا اینجا و بگو

از دیشب کمردردهای خیییلی زیاد پری دارم. قبلا فقط میگرفت و ول میکرد الان دائم درد دارم

من هنوز دردام میاد و میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم هنوز اول راهی اصلا ناامیدنشو...لطفا جوانه گندم و لوبیا سبز درست کن کنجد و عسل بخور یا بپا ...

نه بهم کرم نداد گفت قرص تو بکن چهارتا

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
من هنوز باورم نمیشه تو پروسه درمان افتادیم و آیندمون مشخص نیست. دو سال و خورده ای از ازدواجم میگذره ...

وااای خداا نکنه این قضیه ادامه دار باشه دوستم . امیدوارم خدا زود زود دامنتو سبز میکنه ، از زندگیت لذت ببر به خدا ، برو پیگیر کارایی که دوست داری انجام بدی باش ، خدایش خیلی غصه مییخورم ولی خداروشکر سعی میکنم از کنار همسرم بودن لذت ببرم ، من ۹ ساله ازدواج کردم بازم امیدم به خداست .من شوهرم همش میگه تو این وضعیت ایران بچه میخوای چکار ؟ ولی من دلم میخواد مادر بشم 😕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم