2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
ممنون گلم، انشاءالله من و شما و هرکی که منتظره خدا دلشو شاد کنه و دامنش سبز شه، انشاءالله که همین ما ...

😍😍😍😍 مرغ آمین صداتو از اینجا بشنوه عزیزم و دامن ما باهم سبز بشه 🙏🙏🙏 ااای خدا نا امیدمون نکن که هیچ کسی نداریم جز درگاه خودت ❤❤ الهی آمین 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همین شرایط شما رو دارم و حرف آدما واقعا اذیت کننده است. ان شاالله که خدا به زودی زود روزی ...

🌷🌷🌷🌷 الهی آمین 

خدا به شما هم هرچه زودتر یه دوقلو بده که خسته بشی از بیخوابی و کار کردن برای دوتا وروجک 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من هر دوباری که دونر بهم تخمک اهدا کرد چون اینا هر ماه تخمک میدن کلا خیلی کیفیت و تعداد تخمکاش ...

به من ۱۳ تا جنین داد چون من قبل پیش دکتر دیگه ایی بودم از اون مرکز دونر بهم معرفی شد. من قبلا دکتر عارفی بودم از اونجا بهم معرفی کردن ولی واسطم خیلی اذیت کرد برای همین اصلا شماره ایی ندارم ازش که بهت معرفی کنم. اگه تصمیم گرفتی که مام بری اونجا خودشون بهت معرفی می کنن

مرضی جان سلام....من خواهرزادم ماه قبل گوششو سوراخ کرد خواهرم با هیچی زود خوب نشد زخمش همش قرمز میشد ...

سلام به روی ماهت عزیزم، آره باید پماد تتراسایکلین بزنه، بعضی ها الکل هم میزنن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ببین اون طبق روال توضیح داده نه اینکه شما آمنیوسنتز حتما بخوای، گاهی واقعا جز آمنیوسنتز با هیچ روشی ...

عزیزم امینو وسلفری چه فرقی باهم دارن ؟ هزینه هاشون چطوریه ...اگه سونو ان تی خوب باشه نیازی به سلفری نیستش ؟ 

خب خدا رو شکر خیلی عالیه در مورد اوابووست هم شنیدم حدود سه ماه قبل از پانکچر بگیری عالیه، ولی اگر د ...

زینبی جون مرسی که با حوصله سوالامو جواب میدی. حالا یه سوال دیگه خوندم تو نت که اوابست و فرتیل اید بهتره که با هم مصرف بشه. گرچه جفتشون گرونه. ولی به نظرت با هم مصرف کنم بهتر نتیجه میگیرم. یا همون اوابست تک کار خودشو میکنه. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
صبح ها هم دیگه ویزیت نمی کنن ، من دو جلسه اخیر که اصلا نتونستم ملاقاتشون کنم صبح وقت گرفته بودم ، هف ...

همه دکترای مرکز خوبن من دفعه پیش با دکتر کوهسار نبوی سونو شدم که راضی بودم خیلی وقت گذاشتن و کامل برام توضیح دادن در کمال آرامش به نظرم مهم پانکچر و انتقاله که خود دکتر نصر انجام میده. من باز هفته دیگه می رم مرکز بهت خبر میدم که دکتر هست یا نه.  از هفته ۱۲ به بعد هم دیگه خود دکتر نصر ویزیت نمیکنه اینو میدونم که بعد از غربالگری اول دکترت عوض میشه.

😍😍😍😍 مرغ آمین صداتو از اینجا بشنوه عزیزم و دامن ما باهم سبز بشه 🙏🙏🙏 ااای خدا نا امیدمون نکن ک ...

ممنون مهربون، الهی آمین    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست