2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
شما آخرین بار کی پیششون ویزیت شدین ؟ چون دکتر نصر کاملا واقعیت رو میگن و حتی احتمالات بد رو همون اول ...

من دو هفته پیش برای سونوی ساک بارداری پیششون ویزیت شدم. ظاهرا صبحها ویزیت میکنن اما کارهای پانکچر و انتقال را خودشون حتما انجام میدن. بله خیلی رک و صریح واقعیت رو میگن و این برای خیلی ها ناخوشاینده. به نظر من کار آخر رو اول انجام میده الکی امید نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله انتقال اولم بود،عسل وسیاهدونه میخوردم،شبا شکمم وباروغن سیاهدونه چرب میکردم بایه شال میبستم،شبا س ...

مشکلتون چی بود؟ با چه نوع پارچه ایی می بستین؟ من سیاه دانه گرفتم ماساژ میدم انتقال اولم منفی شد. من رژیم داشتم عسل ممنوع بودم الان ترجیح میدم بخورم شنیدم با سیاه دانه خیلی خوبه

خدایا شکرت

@زینبی_بابا‍‌ سلام عزیزم خوبی عقب افتادن پریود در سیکل دوم پانکچر طبیعیه؟ من سیکل اول بعد از پانکچر به موقع پریود شدم اما حالا که سیکل دومم باید پریود بشم چند روز به تاخیر افتاده تا چند روز تاخیر طبیعیه عزیزم؟  @زینبی_بابا    

چقدر احتمال داره با وجود مصرف داروها زودتر از موعد پریود شد؟ بدجور حس پریودی دارم

عیب نداره عزیزم منم دارم شما نمیشی خیالت راحت داری شیاف میزنی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
انشالله عزیزم ❤️❤️❤️ ما سه روز پیش تسه کردیم

به سلامتی عزیزم❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اگه داره و فکر میکنی لازم نیست نخور چون اوابوست واقعا خوبه به تنهایی هم من متاسفانه اوابوست پیدا نک ...

مرسی دوستم 😗

دوران بارداریتو بسلامت بگذرونی👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والا دکتر خودم مشایخی گفت و برآورد روز پانکچر این شد که سه روزه باشه، یادمه اون روز بقیه رو گفتن دو ...

عزیزم این خانم کریمیان جنین شناس نیست ؟ ما هم یک بار با یه خانم صحبت کردیم ولی نمیدونم فامیلیش چی بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا دکتر خودم مشایخی گفت و برآورد روز پانکچر این شد که سه روزه باشه، یادمه اون روز بقیه رو گفتن دو ...

زینب جان فکرمیکنم الان مشاوره جنین شناسی میتونیم بریم. چون میخاستم نوبت بگیرم، بهم گفتن همه روزه جنین شناس داریم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان عزیز سلام 

به راهنماییتون نیاز دارم 

من میخوام گوش دخترمو سوراخ کنم، دختر دارها بیان بگن برا اینکه عفونت نکنه چکار کنم،علمی میدونم ولی بالاخره تجربه یه چیز دیگه س و اینکه چند روز بعدش گوشواره طلا انداختین تو گوشش؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
منم خیلی تعریفش رو شنیدم. احتنالا اگر بخوام ادامه بدم میرم مام پیش دکتر نصر. فقط اینکه باید حضوری ...

تلفنی نوبت بگیر و ازشون سوال کن خودشون راهنماییت می کنن. ایشالله که اینبار به امید خدا مثبت میشی

عهههه بسلامتی  خوش خبر باشی عزیز دلم  پانکچر هم کردی؟چندتا تخمک وجنین شد؟

برام ۳ روزه انتقال دادن امروز

نمی دونم هنوز چند تا داشتم و چی شد. روز پنجم میپرسم ببینم چند تا بلاست شدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️