2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ یا سن بالا یا ivf علتش هست گلم  ببین سونو ان تی خییییلی اهمیت داره و تعیین ک ...

خودم پیشنهاد سلفری رو داده بودم گفت اگه نیاز به امینو نداشتی بهت میگم برو سلفری . من که در نهایت امینو نمیدم میترسم . فاصله بیوفته بینش اشکالی نداره ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی خوبه برام بخورم دوستان؟ نشاسته ای که شما میخورین در آب، نشاسته‌‌ی چی هست؟ من نشاسته ذرت پیدا کر ...

عزیزم دوقاشق نشاسته رو بریز تو شیر مثل فرنی درست کن هرروزصبح بخور ...منم نشاسته ذرت خوردم 

سلام من چند روز پیش پانکچر شدم و شوهرم هم تسه کرد امروز ۳ روزه فرش انتقال دادم  لطفا دعا کنی ...

ایشالا بهترین اتفاقات میفته براتون عزیزم

منم تو سیکل هستم دی اف ای همسرم و مورفولوژیش پایینه گفتن تسه میکنن درد داره براشون؟؟ و اینکه تاثیری داره اصلا؟ خیلی نگرانم دی اف ایش بالاس همش میترسم بگن نمیشه اهدایی

سلام دوستایی که حالت تهوع  داشتید چیکارکردید بهترشدید من واقعا حالم بده میشبنم ازدرد گریه میکنم ...

سلام عزیزم . به محض اینکه داره شروع میشه یه دونه دمیترون بخور 

حق داری عزیزم  جهل و نادونی باعث میشه فکر کنن کمبود و کم کاری یا سهل انگاری خودشون در مورد بچه ...

سلام گل قشنگم ...خوبی؟میخواستم ببینم امپول پرژسترون با شیافش فرق داره؟یعنی اگه به دکتر بگم شیاف بده اشکالی تداره ؟چون دفعه پیش بعد از ای وی اف تا یک سال جاش خوب نشده بود.... اصلا از امپول پرژسترون متنفرشدم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بله عزیزم من مام میرم ولی من از قبل فریز داشتم و فقط منتقل کردم مام و دکتر نصر انتقال دادن. توی مام ...

عزیزم میشه بگین تو مام هزینه ای وی اف با دونر چقدر میشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم مشکل من فقط سنم هست که ۴۱ سالمه مشکل خاصی ندارم. منم امروز اونجا بودم دکتر نصر نبود من هم با د ...

سلام ترلا جون منم ۴۹ سامه...مرکز مام تا چه سنی رو قبول میکنن.؟

من تنبلی تخمدان،با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم یه پلاستیک میکشیدم روش بعد با یه شال نخی میبستم،بله عس ...

ممنون عزیزم ان شالله بارداری سالم داشته باشی نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شکرت
شاید لک لانه گزینی باشه مراقب خودت باش و ب خدا بسپر

مرسی عزیزم ولی ماه قبل هم که ای یو ای کردم همینجوری شدم فکر کردم لانه گزینی ولی پریود شدم .واقعا خسته شدم از دکتر رفتن خدا خودش قسمت همه کنه ، یه نظری هم به من بکنه 🌷🌷🌷🌷

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

خانمایی که اصفهان هستیدمن زنگ زدم مرکزمشتاق وبرای تعطیل شدنش سوال کردم گفتند دستوراومده که پذیرش جدید انجام ندید مخصوصاکسایی که ای وی اف تعیین جنسیت هستند ولی کسایی که ازقبل پرونده دارندویا درحال داروخوردن برای پانکچرویا انتقال هستندکارشون رو انجام میدن

سلام عزیزم رفتم بهتر شده بود تقریبا 7تا شده بودن باورم نمیشد البته 3تا 13بود که احتمالا تا سشنبه که ...

سلام گلم، خدا رو شکر، انشاءالله پانکچر دست پر با کلی تخمک و جنین عالی بیای خبر بدی و خوشحالمون کنی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای شاید لک لانه گزینی باشه دختر. امیدت به خدا

ماه قبلم همینجوری شدم ، ولی پریود شدم دوستم  انقدر بی بی چک منفی دیدم تو این ۴ سال که دیگه میترسم برم جنین انتقال بدم 

برام دعا کن همین لکه لانه گزینی باشه باردار باشم . خسته شدم هرکسی از راه میرسه میگه بچه بیار ، انگار ما خومون نمیخوایم 😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم