2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اگه هچینگ خوبه چرا انجام نمیدن خودت بهشون گفتی؟ حتما باید منفی بشی تا انجام بدن

اینکه خودشون چرا انجام نمیدن و واقعا نمیدونم چرا...من خودم بهشون گفتم اونامذگفتن باشه به هرحال اونا پولشونو میگیرن

ولی فکر نکنم حتما باید قبلا منفی شده باشی شما به دکترت بگو برات انجام میده عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من مدتهاس دست ب دیوار راه میره خیلی دوس دارم.زودتر راه بره ولی فعلا هیچ.اشتیاقی نشون نمیده اره ...

خداروشکر ک نی نیت سلامت و شیطونه عزیزم خدا برات حفظش کنه نفسی جون.برا راه رفتن زوده هنوز زیاد وقت داره بزار ب حال خودش باشه😍😍

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربونت آره واقعا خدا خیرش بده چرا بهت داد آسپرین؟

رویان که آسپرین ندادن ولی من چون دوتا انتقال قبلم توی شهرستان آسپرین داشتم برام عجیب بودن چرا رویان بهم ندادن

به زینبی گفتم گفت چون روزی سه تا استرادیول میخوری برای جلوگیری از لخته شدن خون یه آسپرین ۸۰ روزانه بخور خوبه برات،،منم روز ۷ و ۱۰ انتقالم چون لکه بینی داشتم قطع کردم از دیروز دوباره میخورم...

نه گلم مشکلی نیست هر موقع پریود شدی برو اتفاقا منم بعدا رفتم تو ایران فارما خوندم باعث بهم ریختگی ق ...

آره واقعا تاثیر زیادی داره این قرص. هم بی خواب شدم هم گرگرفتگی دارم. بعضی وقتا هم لرز میگیرم. ساعت دو شب میخابم، شش و نیم چشمام بازه😁

آخجون پس ب امید خدا میرم😍😍 ممنونم از راهنماییت😘❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻