2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شما هم رویان میرید ؟متاسفانه پزشک های رویان اعتقادی به مکمل ندارن

مكمل ها روي كيفيت تخمك خيلي تاثير دارن من خودم تجربه كردم و امسال تعداد بيشتري از تخمك هام جنين شد حتي ريفرنس هاي انگليسي شو هم ميتونيد تو گوگل سرچ كنيد و دكتراي امريكا هم تجويز مي كنن از چند ماه قبل ازivf 

از مریضای دکتر کسی اینجا هست؟ شما از اینکه چند روزه دکتر مریضاشون رو ویزیت نمیکنن شکایتی ندارین ؟ یعنی قبلا میومدن  در حد ۵ دقیقه نظر میدادن میرفتن ، یه چند هفته اس که برای این ۵ دقیقه هم باید به منشی ها و ماماها تاکید میکردیم که حتما  میخوایم دکتر نصر مارو ویزیت کنه اگه نمیگفتیم میفرستادن پیش یه دکتر دیگه ،  این هفته دکتر اصلا نیومدن برای ویزیت  ، یک سری ها میرفتن طبقه همکف شکایت میکردن ، یه سری بندگان خدا چمدون به دست فقط بخاطر اینکه دکتر نصر ویزیتشون کنه از شهرای دیگه اومده بودن و شاکی بودن و میگفتن که چرا اطلاع ندادین خود دکتر نصر ویزیت نمی کنن که ما اینهمه راه رو نیایم ،

کسی اینجا این هفته مطب دکتر نصر رفته ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی خوردی شما میشه بگی

پودر اينوفوليك يا  

Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

مهمترينش اينهاس البته من چون تو امريكا هستم چند تا چيز ديگه هم خوردم نمي دونم تو ايران پيدا بشه يا نه ولي همينا رو بخوريد كافيه 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اره عزیزم

ان شاالله که بیای خبرای خوب خوب بدی🤗🤗🤗🤗

روز چندی؟

بی بی چک نزدی؟

علائمی نداره؟

من روز سوم انتقالم دل تو دلم نیست😥

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان اگر واکسن آنفولانزا پیدا کردین خوبه که قبل از انتقال بزنید، چون به لانه گزینی کمک میکنه ...

واکسن آنفولانزا به لانه گزینی کمک میکنه؟!!!😐

من نمیدونم عزیزم ،من امروز رفتم سونو دقیقا ده هفته بودم خداروشکر نینی خوب بود صدای قلبشم شنیدم 

به به مبارکهههه خداروشکر بسلامتی بغلش کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها از چندمین روز انتقال منتظر علائم باشم؟

فردا تازه روز چهارمم میشه😁

نی نیها از چه روزی لانه گزینی میکنن؟

قبل لانه گزینی تو رحم معلق می مونن؟!😅