2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سارا1369بود ولی نمتونم.تگش کنم

اره همینه منم نتونستم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا     سلام عزیزم حالت خوبه؟ زینب جون قبلنم بهت گفتم، پربودم همیشه منظم ...

نه گلم مشکلی نیست هر موقع پریود شدی برو

اتفاقا منم بعدا رفتم تو ایران فارما خوندم باعث بهم ریختگی قاعدگی میشه، یعنی یا زودتر یا دیرتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم تو مرکز خراش رو با بیهوشی انجام میدن؟و کلا خراش برای چیه؟

هم با بیهوشی میشه هم بدون بیهوشی 

واسه اینکه جنین بهتر لانه گزینی کنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
والا برای علائم که اصلا الان زوده، هفته های 8 به بعد میاد علائم نه الان، الان هر چی هست برای داروهاس ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب خداروشکر که خوبی....واقعا عجیب بود با این تعداد استرادیول بهت آسپرین نداد زینبی نعمته برای ما😍 ...

قربونت آره واقعا خدا خیرش بده

چرا بهت داد آسپرین؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام 

بچه ها من امروز رفتم دکتر و خودش سونو کرد گفت همه چی خوبه گفتم چرا پس من لکه بینی و خونریزی دارم ؟ گفت جفتت ضعیفه و نمیتونه هورمون کافی تولید کنه و شاید هم بخاطر همون انوکسا بوده و فعلا نزن دیگه . یعنی چی جفت ضعیفه ؟ من چیکار میتونم بکنم الان؟ هفته یازدهم هستم یعنی یازده هفته و سه روز

@زینبی_بابا    

هم با بیهوشی میشه هم بدون بیهوشی  واسه اینکه جنین بهتر لانه گزینی کنه

ممنونم عزیرم....من بدون بیهوسی داستم وحشتناک بود.....البته سال ۹۵ .....اره دکتر به من گفت واسه لانه گزینی.....یعنی خودمون باید بگیم با بیهوشی میخوایم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستان واکسن انفولانزا کسی زده؟

عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت تو سه ماه اول نباید بزنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
هماتومت رفع شده؟ امپول پروژسترون میزنی با شیاف؟

هیچی درباره هماتوم نگفت امپول دارم و دوتا شیاف . گفت یا بخاطر انوکسا هست یا بخاطر اینکه جفتت ضعیفه من اصلا متوجه نشدم چی میگه . حالا هفته بعد باید برم غربالگری اونجا دقیق تره میپرسم همه اینارو ولی ذهنمو درگیر کرد که یعنی چی 

سلام  بچه ها من امروز رفتم دکتر و خودش سونو کرد گفت همه چی خوبه گفتم چرا پس من لکه بینی و خونر ...

سلام عزیزم، خیلی بد توضیح داده اصلا نگران نباش، برای انوکسا بوده گلم، یا شاید جفت سیرکولار هست که اصلا ضعیف نیست فقط چون عمیق نفوذ میکنه احتمال خون ریزی هست

سلام عزیزم، خیلی بد توضیح داده اصلا نگران نباش، برای انوکسا بوده گلم، یا شاید جفت سیرکولار هست که اص ...

یعنی خطرناک نیست ؟ رفتم که آرامش بگیرم بیشتر یه چیز اضافه شد رو استرس هام . این چی بود دیگه