2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ان شاالله شما که مشکل ندارین حتما جواب می گیرین🙏🏻قبل پانکچر از همسرتون آزمایش اسپرم گرفتن جوابش خو ...

نه عزیزم منم دوتا دختر دارم ولی شوهرم مشکلی نداره

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گام هچینگ رو خودمون باید درخواست بدیم یا خود دکتر تصمیم میگیره؟....۱۱۴ منظورت صدو چهارده هزارتومنه؟

من خودم درخواست هچینگ کردم دکترم قبول کرد...بله منظورم ۱۱۴ هزار تومنه

من ازشون خواستم برام پی آر پی هم انجام بدن گفتن ما کلا پی آر پی انجام نمیدیم تو رویان،،،کلا میگفت پی ...

ممنونم از پیامت. خداروشکر باردار شدی👶👶، بسلامتی😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم مرسی.تو خوبی؟تو دلیت چطوره گوگولی خوشگله؟؟آمین انشالله دامن همه منتظرا زودی سبز بشه و نی ...

فدات شم ممنوووون خداروشکر 👩‍❤️‍💋‍👩

همه چی خوبه 💓💓

ممنون از دعای قشنگت ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من خودم درخواست هچینگ کردم دکترم قبول کرد...بله منظورم ۱۱۴ هزار تومنه

ممنونم گلم....قبل از پانکچر باید بگیم به دکتر که هچینگ میخوایم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام.لیاناجون خوبی خداروشکر تیکرت داره ب اخراش میرسه😍

سلام نفسی جووووووون خوبی عزیز دلم 😘😘 چیزی نمونده به تولد یک سالگی پسر نازت فکر کنم تولدش آذر درسته 😍😍

بله خداروشکر آخراشه ایشالا قسمت همه منتظرا 🌷🌷🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم گلم....قبل از پانکچر باید بگیم به دکتر که هچینگ میخوایم؟

قبل انتقال باید گفت عزیزم اگه دکتر چند روز بعد پانکچر تصمیم به انتقال جنین فرش داره باید حتما بعد پانکچر بهش بگین

من بخاطر کرونا ۷ ماه بعد از پانکچر انتقال دادم چند روز قبل انتقال که برای سونوی بررسی آندومتر رفتم به دکترم گفتم برام هچینگ کنید

گل پسر تو چیکار میکنه چیا یاد گرفته؟آره خب چون مشکل داشتیم میترسم ک تکرار شه و فک کنم ترسم درسته متا ...

پسر من مدتهاس دست ب دیوار راه میره

خیلی دوس دارم.زودتر راه بره ولی فعلا هیچ.اشتیاقی نشون نمیده

اره درست میگی

حق داری

اطرافیان ب منم میگن جلوگیری نکن شاید خداخواست باردارشدی ولی من واقعا فعلا قصدشو ندارم چون.پسرم.خیلی شیطونه و.کلا دست تنها بودم.واقعا توانشو.ندارم الان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@نسرین_مهر    

عزیزم خوبی ؟بیا از خودت خودت خبر بده🥰

سلام نفسی جووووووون خوبی عزیز دلم 😘😘 چیزی نمونده به تولد یک سالگی پسر نازت فکر کنم تولدش آذر درسته ...

قربونت عزیزم.تولد پسرم.26ابان.هس وای هنوزم گاهی  باورم.نمیشه بچه دارشدم و یکسال گذشته

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی ودخترگلتوبغل کنی 😍❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹