2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام گلم شرمنده دیر جواب دادم آزمایش دادم برای لخته خوب بود خدا زینبی رو خیر بده که بهم گف آسپرین ب ...

خب خداروشکر که خوبی....واقعا عجیب بود با این تعداد استرادیول بهت آسپرین نداد

زینبی نعمته برای ما😍

منم از دیروز دوباره آسپرینمو شروع کردم،،،دیگه توکل بر خدا

هرکی شنبه ازمایش داشته منفی شده..ماه صفر خیلی سنگین‌بودهه من اول ماه صفر انتقالم‌حس‌خوبی نداشتم به ا ...

توکل به خدا ان شاالله خدای بزرگ فراموشمون نکنه این انتقال همگی دلمون شاد بشه الهی آمین🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اا عزیز واقعا بعد شما میدونی نظرشون چرا روی یکی انتقال دادن هست ؟ 

من تواتاق انتظار بودنی یه خانمی بود اون میگفت بااینکه جنین زیاد داشته ولی دکترگفته یه دونه انتقال میدم اینم هی گفته ۲تاقبول نکرده بود.اخرسرهم یکی انتقال داده بود ونگرفته بود.اون خانمه هم اومده بود این سری ۲تا انتقال بده اگه قبول نکنه میخاست بادکترمن ویزیت شه و بگه دکترمن ۲تاانتقال بده براش.

توکل به خدا ان شاالله خدای بزرگ فراموشمون نکنه این انتقال همگی دلمون شاد بشه الهی آمین🙏🙏

الهی آمین عزیزدلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

@پشمالووو     عزیزم‌میدونی هزینه لیزرهیچنگ چنده

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5174024/دوستان-خوبم-که-منتظرین-مامان-شین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5174024/دوستان-خوبم-که-منتظرین-مامان-شین

مامانا منتظرا این دوست عزیزمون به نیابت هرکدممون ک میخواین برین اسمتونو بدین سوره حضرت مریم‌میخونه واسه سبز شدن دامن همگیتون..من دو سه تا از بچها رو تگ کردم گفتم‌لینک بدم دوستدارین برین اسمتونوبدین

اینکه مشکلی نیست بیشتر حرص میخورم  به خدا اگر  بگن  فلان مشکل داری و نازا هستی بلاخره ...

دکتر نصر مطبش داخل کلینیک مام هست. پیج اینستاش drnasrreza برو یه لینکی گذاشته اینترنتی نوبت میگیری..

خیلی عجیبه ک بدون مشکل، هنوز نتیجه نگرفتید.. رحمت رو بررسی کردن؟ وای اینجوری نگو.. مطمینن شما باردار میشی ولی خیلی از ما ک مشکل ناباروری داریم ممکنه هیچوقت نشیم😢 انشالله انتقال بعدی مثبت بشی. 

نظرت درمورد جنین شناس رویان و دکتر مشایخی چیه؟ 

نمیدونم مرکز خوبی رو انتخاب کردم یا نه😫

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم بدون علت ولی باردار نمیشدم.همش می گفتم کاشکی یه مشکلی بود حداقل میدونست ...

عزیزم نظرت درمورد رویان چیه؟ من و شوعرم اونجا ویزیت شدیم از نظم و هماهنگی بین دکتر زنان و ارولوژ خیلی خوشم اومده. اما از دو سه نفر درمورد مام پرس و جو کردم، با وجود اینکه همسرشون مشکل داشته ارولوژ مام ویزیت نشدن و یکیشون بعد از پانکچر تازه میخاست بره پیش اولوژ دکتر اطرج.. اینجور ک متوجه شدم بدون اینکه نیاز باشه پرونده مرد بررسی بشه دکتر زنان دارو مینویسه! بنظرت این بی تفاوتی و کوتاهی از طرف مرکز مام، نمیتونه نشونه ی بی نظمی توی بقیه مراحل درمان باشه؟

من اگه وضعیت شوعرم اوکی بود و خودم مشکل داشتم پیش دکتر نصر میرفتم. اما الان برای انتخاب مرکز خیلی مردد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻