2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ااااخ الهی قربون دهنت ک همش بهم امید میدی فداتشم ایشالا خداااااا هرانچه که تودلته و برات براورده کنه ...

عزیزمممم خیالت راحت برو که قراره چند وقت دیگه گرد و قلمبه بشی😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخشی شما کجا بودید نگفتن چرا انقدر جنین کم تشکیل شده تقویتی نخوردید؟

و ذخیره تخمدانمم سه ونیم مشکل تخمکی تخمدانی طی ازمایشا و سونوهام تا حالا نداشتم ولی یه مشکل ایمنی دارم که نمیدونم کی داروشو بهم میده خودم شوهرمم کم تحرکی و مورفولوژیش پایینه دیگه نمیدونم چرا کم شد

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

الهی شکر عزیزم، مبارکت باشه گوارای وجودت😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به حق ۵ تن به مراددلت برسی وهمین یه جنین برات بگیره 

خیلی ازت ممنونم الهی بحق علی شما هم به مراد دلت برسی والا دودلم موندم بخدا چکاری درسته چکار کنم این یدونه رو انتقال بدم یا باز پانکچر هرچند هزینه پانکچرم ندارم فعلا

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

عزیزم خیلییی خوشحال شدم مبارکه 

انتقال چندمت بود ؟ 

برا ما هم دعا کن 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کارش میگن عالیه از خیلی ها تعریفشو شنیدم حتی یکی از پرسنل گفت اگه میتونی برو پیشش انشالله موفق باشی ...

فعلا آمپولا رو شروع نکردم

شما مراجعه کردین ؟

ما برای تشکیل پرونده آزمایش دادیم یه عالمه و عکس رنگی و سونو شدم و همسرمم آز داد . همه اینا حدود 3 تومن شد

تعیین جنسیت نمیخوام 

شما تشکیل پرونده دادی و عکس رنگی انداختی ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
الهی که اینبار بارداری خوب و سالمی داشته باشی و نی نی رو سالم سلامت بغل بگیری انشالله هر چه زودتر خ ...

ممنون عزیزم، انشاءالله تو هم خبر سالم بودن نی نی رو برامون بیاری خوشحال شیم   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیرم...میتونم بپرسم دکترنصردیر به دیر نوبت میده یا نه؟و هزینه براتون چقد شد؟منم باید اهدایی بگ ...

عزیزم من دکتر نصر مرکز مام میرم. تا الان خیلی انتقال منفی داشتم اما بار ۸ پیش دکتر نصر خداروشکر مثبت شدم. حتما حتما بهت توصیه میکنم که بری پیشش شاید هزینه هاش از جای دیگه یه کمی بیشتر باشه اما ارزششو داره الان نوبت بگیری فکر کنم ۲۰ روز دیگه بهت وقت میدن. شنیدم خودشون جنین اهدایی هم دارن و هزینشم هم ۶ تومنه البته دوتاش. بازم دقیق نمیدونم ولی به نظرم برو حتما ایشالله که به زودی نتیجه بگیری

تبریک میگم عزیز دلم. انشالله نی نی رو سالم بغل بگیری 

گلم مشکلتون چی بود؟

این شادی گوارای وجودت ....سرنمازهات برای منم دعا کن زهرا هستم