2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیم نگیر قبل از صبحانه یه سیب بخور و قبل از ناهار و شام یه بشقاب سالاد با کاهو و کلم و هویج و گوجه و خیار درست کن یه ربع نیم ساعت قبل از غذات بخور ورزش هم داشته باش یا اگه نمیتونی ورزش کنی نیم ساعت صبح نیم ساعت بعد از ظهر برقص آب هم بیشتر بخور لاغر میشی دوست من با این روش 4 ماهه 15 کیلو کم کرد منم دو روزه شروع کردم 

الهم عجل لولیک الفرج 💚💚
چندین تا دکتر بمن گفتن ارده شیره اشغال ترین صبحانه ممکنههم واسه بچه هم بقبهعسل و تست و موز بخوراوتمی ...

اونا دکتر نبودن، یه مشت بی سواد بودن ک دنبال سود خودشونن تا ملت مریض شن و به نونی برسن

ارده شیره پر از خاصیته

شیره خونسازه

اونا دکتر نبودن، یه مشت بی سواد بودن ک دنبال سود خودشونن تا ملت مریض شن و به نونی برسنارده شیره پر ا ...

طب سنتا دکترن لابد

فقط ما ابرانیا دنبال طبع گرم و ارده شیره ایم

عدس خونساز۶ اسفناج خونسازه هزارتا چیز دیگ...

طب سنتا دکترن لابدفقط ما ابرانیا دنبال طبع گرم و ارده شیره ایمعدس خونساز۶ اسفناج خونسازه هزارتا چیز ...

این همه سرطان، رماتیسم و بیماری ها زیاد شده

چون یک مشت دکتر بی سواد و نادان شدن مثلا دلسوز مردم

هرچیزی که خوبه رو میگن بد و مضر 

شیره گرمه مغز، کبد و معده رو گرم میکنه

سردیجات باعث میشه مدام مریض باشی یا درد و بیماری بگیری

حد تعادل باید رعایت شه دوست عزیز

ولی به هیچ وجه شیره ارده مضر نیست

بماند ک زیاده روی در هر چیزی مضره حالا هرچیزی ک میخواد باشه

من صبحانه که حتما باید شکلات بخورم

میان وعده هم طبق دستور غذایی رژیم هرچی باشه میخورم یا خودم انتخاب میکنم،

میان وعده صبح میوه و اجیل میخورم معمولا

عصر کاپوچینو و نسکافه و بیسکوییت یا بستنی

من رژیم خریدم طبق اون عمل میکنم

چه عالی ممنونم عزیزمحتما امتحان میکنم

فدات گلم 😘

وقتی قبل از غذا با کاهو کلم خودتو سیر کنی اون سالاد علاوه بر کاهش اشتها برای چربی سوزی هم موثره همه چیز هم میخوری فقط کمتر راستی نوشابه و تنقلات مضر رو هم کامل حذف کن جاش تنقلات سالم مثل مغز بادام و پسته و کنجد و گردو رو جایگزین کن یا مثلاً توت خشک و انجیر خشک و مویز و اینجور چیزا 

الهم عجل لولیک الفرج 💚💚