2777
2789

دکتر خودم خارج از کشوره و پیش ی دکتر معمولی رفتم. از بچگی تاپ میپوشیدم خیلی جلو آفتاب بودم تا سن 23سالگی و خیلی افتاب می‌خورد ب پوستم. رنگ پوست دست و کمر و گردنم رنگش تیره تر هست تا بدنم و رو کمرم دوتا لک دارم ک باید زوم کرد معلوم شه. خودم ب دکتر گفتم ماکولار دارم؟ گفت آره ماکولار هست. آخه پوستم زشت نیست ک ماکولار تو گوگل زدم لک های تیره بود و پرنگ. گوگل میگفت اگه تخمدان پلی کیستیک داشته باشیم گردن تیره میشه یا هورمون یا افتاب زیاد بخوره. ولی دکتر ن گفت آزمایش بده ن دقیق نگاه کنه گفت ماکولاره. میگم نکنه اشتباه گفته. دکترا هم ممکنه اشتباه کنن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقطططط از طریق نمونه برداری میتونه تشخیص بده الکی گفته !

شما ماکولار داشتید؟؟ دکتر خودم ک فعلا نیستش تو پیجش دیدم نوشته بود مثلا واسه تشخیص پیسی با نور های مخصوص رنگی زیر اون قرار میگیرن تشخیص بدن دقیق. ماکولار پوست رو میگن برمیدارن واسه نمونه میترسم یعنی پوست کنده میشه؟ 

خواهرم انجام داده اصلا نترس نمونه برداری کرده بودن از پوستش

پوست رو میکنه چجوره؟؟ میشه بگی عزیزم یکم میترسم😁

دکتر پوست این کارو انجام میده بعد باید ببریم آزمایشگاه درسته؟ 

پوست رو میکنه چجوره؟؟ میشه بگی عزیزم یکم میترسم😁دکتر پوست این کارو انجام میده بعد باید ببریم آزمایش ...

دکتر پوست 

با بی حسی 

از اون ناحیه

اندازه یه عدس برمیداره 

میده آزمایشگاه 

به همین راحتی

دکتر پوست با بی حسی از اون ناحیهاندازه یه عدس برمیداره میده آزمایشگاه به همین راحتی

مرسی از راهنماییت عزیزم. منم همین کارو میکنم چون میگن تشخیصش سخته.

خواهرتون کجای بدنش بود درمان شد؟ 

مرسی از راهنماییت عزیزم. منم همین کارو میکنم چون میگن تشخیصش سخته.خواهرتون کجای بدنش بود درمان شد؟

گردنش بود 

که اگزما بود جوابش 

آره الان خوب شده پوستش 

به امید بهتر شدن توام🌱

گردنش بود که اگزما بود جوابش آره الان خوب شده پوستش به امید بهتر شدن توام🌱

دکتر بهش گفته بود ماکولاره بعد فهمید اگزما هست؟؟ خداروشکر عزیزم خوشحال شدم ماکولار نبوده

گوگل نوشته از راه خون و ادرار یا عکس برداری هم میشه فهمید. ب نظرت کدوم دقیق تره؟ یا همون نمونه برداری؟

مامان منم اگزما داشت الان رو آرنجش لک شده دونه هم میریزه بدنش. خواهر توام دونه میریخت بدنش؟