2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
بهاره شما کدوم مرکز بودی؟ دوقلو باردارشدی درسته؟

سلام عزیرم...میتونم بپرسم دکترنصردیر به دیر نوبت میده یا نه؟و هزینه براتون چقد شد؟منم باید اهدایی بگیرم..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
قبلش یخ بزار بی حس بشه پوستت.بعد با زاویه ی ۳۰_۴۵درجه بزن اونم خیلیییی اروم ۲دقیقه طول بکشه.دستتم تک ...

رو بروشور نوشته با زاویه ۹۰ ک

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم بررسی شریان های رحمی و میزان خون رسانی به رحم رو میگم، چون بعد از بالا رفتن fsh  احتمال ...

فدات بشم عزیرم...اره من رحمم نازکه..اسم این ازمایش گفتی تریپلوسونو هستش؟.....من قبلا رویان رفتم بهم گفتن بالای ۴۳ سال قبول نمیکنیم......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام ستاره جونم..فدات شم عزیزم..اره دارم میگردم دنبال یه مرکز خوب که هم دکتراش خوب باشن هم خیلی گرون ...

کرونا که همیشه هست تو ای وی اف اگه مشکل اساسی نداشته باشه اسپرم مشکلی نیست..

میدونی باید یک جا بری که خیلی تو نوبت تخمک نباشی و زمان از دستت نره..

مرکز امید شنیدم برا تخمک خیلی معطلی ندارند مراکز دیگه رو نمیدونم..ولی شما ۱۵ تومان در نظر داشته باش با مخلفاتش..

آخه من زودمه واسه علائم لانه گزینی. تازه روز دومم. امروز هی رحمم تیر میکشه هی حالت پریودی کمرم درد م ...

نگران نباش همه ی علائم طبیعیه...بی خیال باش و خودت رو سرگرم کن به فیلم و کتاب و..هم زمان برات زودتر میگدره و هم ذهنت کمتر درگیر میشه..

ان شاء الله که خیر باشه.. انتقال اولت بود درسته؟

اره عزیزم انتقال اولم بود  .ی چیزی جالب بعد انتقال ک اومدیم بیایم‌شهرمون ماشین مون تو راه خراب شد کلی تو جاده موندیم سه ساعت راه رو ما شب اومدیم خونه تا ماشین بزدیم پیش مکانیکی ..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اره عزیزم انتقال اولم بود  .ی چیزی جالب بعد انتقال ک اومدیم بیایم‌شهرمون ماشین مون تو راه خراب ...

انتقال اول احتمال منفی شدنش بیشتره نمیدونم چرا؟

واای من تو انتقال قبلی ام کلی خاطره دارم از جریان سفرم...

ان شاء الله انتقال دومت با موفقیت باشه..

انتقال اول احتمال منفی شدنش بیشتره نمیدونم چرا؟ واای من تو انتقال قبلی ام کلی خاطره دارم از جریان س ...

جدی ...توصیه ای دارم‌برام؟؟ من برج ۸ اگر اوضاع کرونا خوب باشه به امیدخدا میزم واسه انتقال دومی اینبارم‌با بی هوشی میگم و همچین ک لیزر هیچنگ‌کنن برام خیلی دعام کن عزیزجان

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
جدی ...توصیه ای دارم‌برام؟؟ من برج ۸ اگر اوضاع کرونا خوب باشه به امیدخدا میزم واسه انتقال دومی اینبا ...

فقط بدنت رو خیییلی‌گرم نگه دار..حدودا ده صفحه قبل یک سری سفارشات به شاهزاده و رها کردم بخون...

فقط بدنت رو خیییلی‌گرم نگه دار..حدودا ده صفحه قبل یک سری سفارشات به شاهزاده و رها کردم بخون...

چشم عزیزم..ممنونم 

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ پسر ما هم خوبه حسابی آقا شده و وروجک شما مامان شدی؟؟ 😍😍😍😍

فدان بشم ااهی.ممنونم از راهنماییت.. لیست آرمایشایی که باید بدم رو میگی؟

سلام من ماه دیگه سونو دارم واسه شروع آی وی اف و گرفتن آمپول . یه سوال مرکز ابن سینا خانم دکتر انصار ...

کارش میگن عالیه از خیلی ها تعریفشو شنیدم حتی یکی از پرسنل گفت اگه میتونی برو پیشش انشالله موفق باشی منم اگه خدا بخواد اخرایه این ماه تقریبا شروع میکنم اگه ازمایش هام مشکلی نداشته باشه پس با همیمم انشالله هرچه زود تر دامنت سبز بشه

بهتون امپول چی دادن؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام من ماه دیگه سونو دارم واسه شروع آی وی اف و گرفتن آمپول . یه سوال مرکز ابن سینا خانم دکتر انصار ...

به ماگفتن حدودا ۱۸ تومن با تعیین جنسیت ۴ تا جنین که چهارو نیمش برایه اونه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی