2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

واااااای عزیزم مباااارکه.به سلامتی انشاله به دنیا بیاری عزیزم.دیدی مثبت بودی😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم ما هم زوج مینور هستیم میکرو کردم باردارم الان تازه وارد هفته ۵ شدم حالا باید آمی ...

عزیزم شما هم جنینتونو pgd کردن؟ آمینو منظورت cvs جنین تو هفته 12 هست؟ کدوم مرکز برای ناباروری رفتی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مبارک باشه عزیزم ما هم زوج مینور هستیم میکرو کردم باردارم الان تازه وارد هفته ۵ شدم حالا باید آمی ...

ببخش گلم سوالام زیاد شد، چند تا الان خرجتون شده؟ چند تا جنین داشتی و بعد از pgd جنینا چندتاش سالم بود؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم شما هم جنینتونو pgd کردن؟ آمینو منظورت cvs جنین تو هفته 12 هست؟ کدوم مرکز برای ناباروری رفتی؟

نه عزیزم pgd نکردم

الان میگم کاش کرده بودم

بله cvs منظورمه

من مهر رشت

عزیزم شما اونبار که براتون پیش اومد تک قل باردار شده بودی؟

کیفیت جنینات خوب بود؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها رفتم سونو.همه چی خوب بود.صدای قلبشم پخش کرد برام.خداروشکر    

خداروشکر عزیزم 

خیلی خیلی خوشحال شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

مبارکه عزیزم

چه خبر خوبی

بتاتم عالیه

سلام عزیزم 

مبارک باشههههه

خیلی برات خوشحال شدم

بتات هم عالیه

نگران نباش

انشالله به سلامتی زایمان کنی وتو بغلت بگیری کوچولوتو

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
به به مبارکه مبارکههه دیدی گفتم اصلا ۱درصدم شک نداشتم ایشالا بسلامت این دوران و بگذرونی 

ماهک جونم مگه تو جوابمو بدی

عزیز پریودی دومت بعداز انتقال منفیت با تاخیر بودیانه

اگربود چندروز بعد شدی

ایا دارویی چیزی مصرف کردی که پری بیاد