2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

واااای زی زی جون مبااااارکه.خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشاله سالم به دنیاش بیاری😍

انشالله که سالم سالمه عزیزم نگران نباش گفت 95عمق رحم دادی دوباره باید بدی امروز انجام دادم راست ی ...

من استفاده نکردم عزیزم یعنی آزمایشای ایمنی رو ندادم اصلا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااییییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍 من تازه کامنتت رو دیدم اصلا باورم نمیشه از خوشحالی دارم گری ...

ممنون سارا جانم خودمم باورم نمیشه هنوز...انشاالله فردا به سلامتی انتقال بدی و دوهفته دیگه با خبر خوش مثبت شدنت خوشجالمون کنی به حق فاطمه زهرا🙏🙏برات دعا میکنم فردا به خوبی برات بگذره فقط بعد انتقال اصلا سرتو بلند نکن عزیزم

تعداد نرمال بود مورفو۳_۴.تحرک آ و ب صفر.من۲۶سالمه.داروهای شوهرم آندروفرتی موتیلیتی بووست و ال کارنیت ...

عزیزم همسر من حرکت آ ب ۱ هست شما با این دارو ها جواب کرفتی؟ تحرک تغییر کرد؟ برا من هرچی میخوره انگار ن انگار

اِ توام مقل منی که منم اصلا مشکل ایمنی و انعقادی ندارم ولی بخاطر بارداری پوچم انوکسا و پردنی دارم ...

عزیزم شما الان باردار شدی؟ از قبل پرندی خوردی یا از وقتی باردار شدی؟؟ چون منم بارداری پوچ داشتم دکترم ۵ هفته قبل هر اقدامی بهم پرندیزولون داد خوردم الان ای یو ای کردم

واااای زی زی جون مبااااارکه.خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشاله سالم به دنیاش بیاری😍

عزیزم ،مامان شدن شما هم مبارک 😍😍😍بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی بغلشون کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای زیزی جون موهای تنم سیخ شد اشکمم دراومد بخدا خیلی خوشحالم برات مخصوصا اونروز که گفتی کمر شوهرت ...

ممنون عزیز دلم اره خودمم دیگه این چند روز نا امید و ناراحت بودم هرکاری بگی کردم از جارو تا بپر بپر خدا خودش بهم رحم کنه اتفاقی نیفته فقط...

تازه همون روز که بهتون گفتم لکه بینی دارم و شوهرم کمرش درد میکرد رفتیم دکتر با شوهرم تو راه تصادف کردیم کلی دردسر،،،اومدم خونه زیارت عاشورا گذاشتم انقدر گریه کردم که نگو...چه روز بدی بودا ولی امروز جبران شد😍 الهی تو هم هرچه زودتر این حس خوب و تجربه کنی و خدا حاجت دلتو بده عزیزم الهی آمین🙏🙏

سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

واااای مبارکه زی زی جون خیلی خیلی خوشحال شدم 

واسه منم دعا کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانمااااا ماهی سفید می تونم بخورم 

ماهی سفید جزو ماهی های بزرگ حساب میشه فک کنم، بنابراین جیوه زیاد دارن

بهترین ماهی قزل الا هست 

ولی من سر پسرم دکترم میگفت حتی تن ماهی هم اگه کم بخوری ضرری نداره 

مثلا من هفته ای ۲۰۰ گرم تن ماهی میخوردم چون خیلی هوس میکردم،از نظر دکترم اوکی بود

شما هم اگه هوس کردی کمش هیچ ضرری نداره

اره نظر منم همینه منم توی صف انتخاب  کیس هستم به نظرم هیچ فرقی نداره من منظورم این بود که کسایی ...

والا دقیق نمی دونم که کیفیت چقدر بالا پایین میشه به من ۱۳ تا جنین داد با گرید a و ab. فقط اینو میدونم که بار سومش بود که این کار رو انجام میداد خودش خیلی خوب و اروم بود ولی از واسطه نگم که چه کرد و بود خدا داند 😂

واااااای خدااای من باورم نمیشه دختر همش به فکرت بودم چه خبر خوبی 😍😍😍😍😍😍خدا  برات نگهش دار ...

ممنون عزیز دلم خوب که نه ولی خیلی خوشحال شده همشم میگه به کسی نگیا بذار یه مدت بگذره بعد بگو...انشاالله نی نیت به سلامتی بیاد تو بغلت

من از تخمک کشی خیلی هم میترسم خودم به دکترم تخمک اهدایی رو پیشنهاد کردم اونم گفت کار درست همینه چون ...

تخمک کشی که سخت نیست اما اهدایی اگر سنت بالاست شانسو بالا می بره. دکترت کیه؟