2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
ببخشید که اومدم تو دلت رو خالی کردم چندین بار گفتم دکتر نصر برای امثال من خوب نیست  با شما که ...

شما چرا اينقدر اين دكتر ذهن خودتون را دركير كرديد برو پيش يه دكتر ديگه ٣٩ سال سني نيست سن هاي بالاتر با تخمك خودشون نتيجه گرفتن 

مكمل هاي كيفيت تخمك خيلي تاثير داره من جاي شما بودم ميرفتن پيش سهيلا انصاري پور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما که خوب بود من ۴۳ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین شد

اعزیزم فردا روز انتقالت هست؟ انشاءالله که با جنینای تپل مپلی برگردی خونه و بعد از 9 ماه سالم بیان بغلت گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وااااای ماشالا زی زی جون هزار ماشالا تبریک میگم مادر دوقلوها چقد خوشحال شدم بحق ابوالفضل صحیح و ...

ممنون مهربونم انشاالله قسمت خودت بشه به حق چهارده معصوم🙏🙏دوقلووووو😳😳🙈🙈

ممنون مهربونم انشاالله قسمت خودت بشه به حق چهارده معصوم🙏🙏دوقلووووو😳😳🙈🙈

مبارکه عزیزم انشاالله بسلامتی بغلشون کنی...برا منم دعا کن روز دوم انتقالم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

تبریک میگم عزیزم، انشاءالله به سلامتی بارداریتو بگذرونی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

الهی شکر نمیدونی چقدر برات خوشحال شدم. روزایی که می گفتی لکه بینی و خونریزی داری و پریود شدی ته دلم امید داشتم برات. مبارکت باشه ایشالله که تا آخر بارداری خوبی داشته باشی. خیلی برات خوشحالم خیلی 😘😘😘

ممنون عزیزم یه چند روزی خوردم ولی کم عه نمیدونستم حلیم و کله پاچه هم خوبه دعام کن خیلی داغون شدم ا ...

عزیزم خوراک لوبیا درست کن که خوشمزه باشه ...پیاز وگوشت ریزخورد شده وادویه ورب وسیب زمینی بزن خیلی خوشمزه میشه ...اره اونام خیلی تاثیر دارن ...عزیزم درکت میکنم من خودم بخاطر ضخامتم  سه بار کنسل شد سیکلم البته برعکس شمابود زود ضخیم میشد ...ایشالا که توبهترین شرایط نینی نازمیاد تودلت