2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام،  عزیزم شما چی اطلاعی دارید برای زایمان خودمون و همرامون باید تست کرونا انجام بدیم؟؟

اگه بیمارستانی باشه که همراه بپذیره که همراه هم باید تست بده و از خودمونم که حتما تست میگیرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون من الان هفته یازدهم هستم . انوکسا که استفاده میکنم لکه بینی و خونریزیم شروع میشه قطع میکنم ...

اِ توام مقل منی که

منم اصلا مشکل ایمنی و انعقادی ندارم ولی بخاطر بارداری پوچم انوکسا و پردنی دارم

الان رفتی سونو قلب؟ اکی بود به سلامتی؟

سلام عزیزم ممنون انشالله قسمت خودت😍😘 چرا پله داره خونم من طبقه دومم و آسانسور نداریم همون روز انت ...

فدات عزیزم ممنون منتظرتم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم ...لوبیاسبز خوردی تواین دوره ؟ برای بالارفتن ضخامت عالیه حلیم وکله پاچه هم خیلی تاثیر دار ...

ممنون عزیزم یه چند روزی خوردم ولی کم

عه نمیدونستم حلیم و کله پاچه هم خوبه

دعام کن خیلی داغون شدم امروز کلی گریه کردم

۱۰ساله منتظرم دیگه خسته شدم بخدا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من از ۶تاجنین بعد پی جی دی دوتابرام مونده بود اگه جنین داشتم میرفتم دوباره ولی شوهرم کلا اولتیماتوم ...

خب خداروشکر که باردار شدی

قربونت برم من

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
قربانت، برام دعا کن نی نیم سالم باشه چرا دوباره عمق رحم دادی؟ من همون دو سال پیش یه بار انجام دادم ...

انشالله که سالم سالمه عزیزم نگران نباش

گفت 95عمق رحم دادی دوباره باید بدی امروز انجام دادم

راست

ی ا میدونید قرص پردنیولوزون چیه،استفاده کردی یانه?

درمورد انتقال چیزی نگفت والا شایدبیفته ماه بعدی ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله که نی نی ها سفت ووسخت بچسبن به مامانشون شما رویان میری درسته؟

ممنونم گلم آره عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

وای چقدر خوب مبارک باشه، خیلی خوشال شدم عزیزززززم. مخصوصا اینکه رویان انجام دادی، امیدم بیشتر شد.

دکترت کی بود؟ شرایطت یادم نیست، علت میکروت چی بود؟

انشالله قسمت همه ی بچه های تاپیک

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله که سالم سالمه عزیزم نگران نباش گفت 95عمق رحم دادی دوباره باید بدی امروز انجام دادم راست ی ...

ممنون شمیم جون، انشاالله

پردنیزولون کورتون داره سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه که بدن جنین رو پس نزنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان من غروب پاپ اسمیر دادم شدید زیره دلم درد میکنه به نظرتون طبیعیه یکی زینبی رو برام صدا کنه بلد ...

آره عزیزم طبیعیه منم دوسال پیش انجام دادم بعدش درد داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

به به چه بتای خوشگلی😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40