2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم الهی که اخرش ختم به شادی برات بشه شماهم تعیین جنسیت بودی

ممنونم گلم.نه عزیزم بچه اولمه😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نیلو کشتی من و.کجایی پس 

قربونت برم بخدا همین الان جوابمو گرفتم 

۲۲۱ شده روز سیزده ۲۷ بود

الدن روز ۱۷ هستم شده ۲۲۱

خوبه؟

انشالله قسمتت بشه عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ،درست میگین ،دیگه راهیه که باید رفت ولی همینجا اینقدر نظرات منفی خوندم درموردش که به شک ا ...

به نظر من بدن با بدن فرق داره من خیلی هارو میشناسم با ای یو ای باردار شدن خودم با ای یو باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد سقط کردم دکتر بهم گفت تو بدنت به ای یو جواب داده بیا دوباره ای یو کن تا ۳ بار من گفتم ن من میخوام ای وی اف کنم پیش خودم گفتم من ک یه بار با ای یو باردار شدم حتما با ای وی باردار میشم خلاصه دکترم و عوض کردم رفتم تو سیکل ای وی خیلی سخت بودجون هایپر شدم حالم خیلی بود دوبار انتقال دادم بتا خونم میرفت بالا افت میکرد خلاصه نتیجه نگرفتم، الان دوباره ای یو کردم امروز ۶ روزه انجام دادم میخوام چند بار پشت هم انجام بدم البته انشاالله ک مثبت بشم😭

خدابرات نگهش داره عزیزم الهی به حق فاطمه زهرا ازفردا دیگه ابدی مادر بشی

الهی آمین

ممنون از دعای قشنگت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم دعام کن منتظر پری ام برم توسیکل انتقال

ان شاالله این دفعه انتقالت مثبت میشه گلم🤲

عزیزم فاکتورای دیگه اسپرم همسرتون چه طور بود؟دارو چی مصرف کرد؟ خودتون چند سالتونه؟ببخشا زیاد سوال می ...

تعداد نرمال بود مورفو۳_۴.تحرک آ و ب صفر.من۲۶سالمه.داروهای شوهرم آندروفرتی موتیلیتی بووست و ال کارنیتین و اسیدفولیک۵ وامپول هاش ام جی و ویتامین ای.خاهش میکنم عزیزم

ممنون عزیزم شما الان بارداری دعات گیراااا هست توروخدا واسم خیلی دعا کن خستم ازچشم انتظاری،آخه همش با ...

چشم حتما.انشاله خدا یه دوقلوی تپل بهتون میده و دیگه از دکتر راحت میشین.الهی امین