2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

واااای عزیییزم امروز بهترین خبری بود که گرفتم 

مبارکت باشه 

انشاالله خدا یه فرزند سالم و صالح و خوشگل و پررزق و روزی وباهوش بهت ببخشه

میشه بگی چیکارا کردی ؟

خونتون پله نداشت؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

دیدی دیدی چقدر بهت گفتم داروهاتو قطع نکن دیدی گفتم خداجوری دلتو شادمیکنه که باورت نمیشه دیدی گفتم ماهم لک وخونریزی داریم وعادیه خیییییییییلی خوشحال شدم عزیزم الهی شکر ماشاالله نی نیت یاانشاالله نی نی هات حسابی بامحکم کاری چسبیدن بهت ..ببین خدا غافلگیرت کرد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، مامان سبحان شما اطلاعی دارید تو این اوضاع کرونا میزارن موقع زایمان همراه داشته باشیم یا نه؟

تیارا جون یک همراه رو‌کاری ندارن البته قبلش تست میگیرن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مبااااارکه عزیزم مامان شدنت 😍😍😍😍😍

انشاالله این دوران رو به خوشی بگذرونی 

استرس چی مامان شدی رفت خداروشکر قسمت بقیه دوستان 💓💓💓💓💓💓💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم امیدوارم خدا بهت دوتا نی نی ناز و سالم و صالح عطا کنه..آ ...

ممنونم گلم.ان شاالله توام بحق این شبای عزیز حاجت روا شی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

وااااااااییییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من تازه کامنتت رو دیدم

اصلا باورم نمیشه از خوشحالی دارم گریه میکنم.عزیزدلم خیلیییی مبارکه.خیلییی خوشحال شدم.بهترین خبری بود که این چند روره شننیدم.دیدی عزیزم بیخودی ناراحت بودی فکر میکردی پریود شدی.کار خدا رو ببین.هیچ وقت بنده هاشو ناامید نمیکنه.خیلی برات خوشحال شدم.ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت.خیلیییی خوشحالم😍😍😍😍😍

هر چی بگم خوشحالم بازم کمه☺️

عزیزم خیلیییی برام دعا کن خیلی زیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم امیدوارم خدا بهت دوتا نی نی ناز و سالم و صالح عطا کنه..آ ...

وای زیزی جون موهای تنم سیخ شد

اشکمم دراومد

بخدا خیلی خوشحالم برات

مخصوصا اونروز که گفتی کمر شوهرت درد میکرد و تو هم به خونریزی افتاده بودی

خدارو هزار مرتبع شکر دل خودت و شوهرت شاد شد

خیلی تبریک میگم

خدایا شکرت

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

وااااای ماشالا زی زی جون

هزار ماشالا

تبریک میگم مادر دوقلوها

چقد خوشحال شدم

بحق ابوالفضل صحیح و سلامت در اغوش بگیری

سلام بچه ها

میشه بگید آی وی اف تعیین جنسیت و پانکچر و انتقال جنین برای شما چقدر شده و کدوم مرکز؟! 

شوهرم میگه بریم تهران و یه مرکز دیگه

ممنون میشم جواب بدید

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
واااای عزیییزم امروز بهترین خبری بود که گرفتم  مبارکت باشه  انشاالله خدا یه فرزند سالم و ...

سلام عزیزم ممنون انشالله قسمت خودت😍😘

چرا پله داره خونم من طبقه دومم و آسانسور نداریم همون روز انتقال هم از تهران برگشتم خونم و ۴ ساعت تو راه بودم...

الان خونه مامانمم و اینجا یکم شلوغه قول میدم آخر شب یا فردا هرکاری که قبل انتقال انجام دادم توضیح بدم برات...ببخشید که همین الان نمیتونم🙈

سلام بچه ها میشه بگید آی وی اف تعیین جنسیت و پانکچر و انتقال جنین برای شما چقدر شده و کدوم مرکز؟!&n ...

سلام عزیزم ناراحت شدم بابت انتقال منفیت کاملا درکت میکنم من خودم کلا دوتا جنین داشتم ومنفی شدم ...من دی ماه پانکچر کردم بیمارستان بهمن کل هزینه هام از ویزیت وازمایش داروها وپانکچر وانتقال وتعیین جنسیت ۲۳ تومن شد ....ولی حتما یه دکتر خوب انتخاب کن به نظرم ابن سینا خیلی خیلی خوبه 

واااااای خدااای من باورم نمیشه دختر همش به فکرت بودم چه خبر خوبی 😍😍😍😍😍😍خدا  برات نگهش داره چقد خوشحال شدم ... مطمئنم دیسک کمر همسرتم با شنیدن این خبر خوب خوب شده 😉😁😁😁مگه نه 😉