2777
2789
عنوان

صاحب کارم میخواد بندازتم بیرون

137 بازدید | 18 پست

من پنج شیش ماهه دارم کار میکنم پرستار بچه ام بعد این همه ماه تازه اومده میگه تو خیلی ارومو کم حرفی باعث میشی بچمم ارومو کم حرف بشه (مامانش این حرفو نمیزنه مامان بزرگش میگه)

فکر کنم یه پرستار جدید پیدا کرده چیکار کنم بنظرتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول تتلو ، میگه وقتی نمیخوانت همون روز بگیر وانت ، وسایلتو بریز پشتشو شک نکن به ایمانت

من از این کار شرایط شب خوابیدنو دارم کار جدید پیدا کردن سخت نیست برا کسی که کار میخواد ولی کاری که امنیت شب خوابیدنو داشته باشم سخته پیدا کردنش 

ناراحت نشو مگه روزی شمادست اون خانواده س عزیزم.اون کارنشدیکی بهترازاون میتو نی پیداکنی

اونجا میتوتم بخوابم چون یه زنو بچه ان شوهری نیست امنیت شب خوابیدن دارم برا همین دوس ندارم از دستش بدم

برانگهداری کودک چکارا میکردی

کار خونه اشپزی

بازی با بچه ولی من شخصیت ارومیم زیاد ولوم صدام بلند نیست برا همین فکر میکنه من باعث اینم که بچه شون ارومه درصورتی که شخصیت بچه ارثیه اصلا ربطی نداره

اروم یا شلوغ بودنش بستگی به شخصیتیشه که ژنتیکیه 

اونجا میتوتم بخوابم چون یه زنو بچه ان شوهری نیست امنیت شب خوابیدن دارم برا همین دوس ندارم از دستش بد ...

مگه خودت خونه زندگی نداری؟🥺

فکرکردم فقط روزامیری نگه میداری...خوب بهشون بگو ازاین به بعدسعی میکنم آروم نباشم آخه بچه ی ۶ماهه چی میفهمه ...با خانومه خودش صحبت کن انشالله درست بشه قبول کنن بمونی

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
مگه خودت خونه زندگی نداری؟🥺فکرکردم فقط روزامیری نگه میداری...خوب بهشون بگو ازاین به بعدسعی میکنم آر ...

بچه شیش ماهه نیست من شیش ماهه دارم اینجا کار میکنم بچه چهار سالشه من با خواهرم زندگی میکردم که ازشون جدا شدم چون حس سر بار بودن داشتم الان اینجا اومدم حس به درد نخور بودنو اضافی بودن دارمر

من از خانواده جدا شدم کاری که شب بتونم بخوابمو نیاز دارم اینجام امنیت شب خوابیدنو دارم سخته پیدا کرد ...

برونگهداری سالمند،اونایی که روپان وفقط یکیو میخان تنها نباشن وکاراشون انجام شه، یاهم کتاب تربیت کودک ازکتابخونه بگیر یادبگیری چه حرکات وبازیایی برابچه خوبه انجام بده باهاش، بگوفرصتت بدن

۷۵.۹۲۸۰