2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
خوبیم عزیزم ممنون این ماه شدی برو به امید خدا، چون با این کرونا ممکنه بازم انجام ندن من انشاالله ه ...

خوبه خداروشکرعزیزم

منم بالاخره پریودشدم رفتم امروز،پیله وری گفت سی دی16و56بالاست،قرص واسم نوشت میخاست سرم بنویسه گفت گیرت نمیاد،عمق رحمم دوباره انجام دادم

بنظرم توان تی معلوم بشه جنسیت

ایشالله که سالم باشه،فرقی نداره پسریا دختربودنش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم، منم یه گل پسر دارم که ان شاالله سالم بیاد بغلمون و همه ی اونای ...

سلام،  عزیزم شما چی اطلاعی دارید برای زایمان خودمون و همرامون باید تست کرونا انجام بدیم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۵ هفته و ۴ روز رفتم شکمی فقط کیسه زرده داشت و واژینالم همون لحظه انجام داد بازم گفت قلبش تشکیل نش ...

مرسی عزیزم منم ۵ هفته و ۵ روز تو سونو واژینال فقط کیسه زرده بود الان ۶ هفته و ۳ روزم پس شاید هنوزم تشکیل نشده باشه

مرسی عزیزم منم ۵ هفته و ۵ روز تو سونو واژینال فقط کیسه زرده بود الان ۶ هفته و ۳ روزم پس شاید هنوزم ت ...

اره خیالت راحت منم مثل شما بودم .‌من ۸ هفته و ۶ روز رفتم تشکیل شده بود الان دخترم ۵ سالشه .اون موقع دکتر گفت آجیل و چیزای مقوی بخور ولی چون لکه بینی داشتم کم خوردم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برم بخدا همین الان جوابمو گرفتم  ۲۲۱ شده روز سیزده ۲۷ بود الدن روز ۱۷ هستم شده ۲۲۱ خو ...

مبارک باشه عزیزم 

واسه منم دعا کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم چند تا تخمک و چند تا جنین داشتی؟خودت خاستی جنینات بلاست باشن یا مام روالش اینطوریه؟تعیین جنسیت ...

۲۱تاتخمک ۱۹جنین.تومام واسه همه رو ۳روزه فریز میکنن دو روز قبل انتقال میزارن بلاست شه.نه عزیزم تعیین جنسیت نکردم.ناباروری داشتم

خوبه خداروشکرعزیزم منم بالاخره پریودشدم رفتم امروز،پیله وری گفت سی دی16و56بالاست،قرص واسم نوشت میخا ...

قربانت، برام دعا کن نی نیم سالم باشه

چرا دوباره عمق رحم دادی؟ من همون دو سال پیش یه بار انجام دادم الان همه رو با سونو انتقال میدن نیازی به عمق نیست

پس انشاالله این ماه انتقال داری؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فقط یک بار ازمایش دادی؟ مرکز ما میگه اگه منفی شد تا دوروز دارو رو قطع نکنید و دوباره ازمایش بدید.. ...

نه عزیزم دوبار آزمایش دادم آزمایش دوم 0.1شد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام دوستای گلم.من فردا انتقال جنین دارم ازتون می خوام برام دعا کنید یا یه صلوات بفرستید واسه مثبت ش ...

عزیزم بسلامت بری جوحه هاتو انتقال بدی و بچسبن به دل مامانشون😍😍🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت برم بخدا همین الان جوابمو گرفتم  ۲۲۱ شده روز سیزده ۲۷ بود الدن روز ۱۷ هستم شده ۲۲۱ خو ...

عزیزم مبارکت باشه

خیلی برات خوشحال شدم

بتات عالیه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸