2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
اسپرین داری اونو قطع کن

آسپرین رو خیلی وقته برام قطع کرده . الان دوباره تماس گرفتم گفتن انوکسارو یک هفته تا ده روز قطع کن . خونت خیلی رقیق شده که خونریزی میکنی . پناه بر خدا . مرسی که جواب دادی دوست خوب من❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم.من فردا انتقال جنین دارم ازتون می خوام برام دعا کنید یا یه صلوات بفرستید واسه مثبت ش ...

انشالله که نی نی ها سفت ووسخت بچسبن به مامانشون

شما رویان میری درسته؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بله عزیزم از روز ۷زدم و پر رنگ شد ولی اینجا نگفتم که بچه ها استرس نکشن.چون همزمان بامن بودن.من ۳ تاج ...

وااااای خیلی خوشحالم کردی تبریک عزیزم واس منم دعا کن منم پس فردا ازمایشمه

سلام دوستان من روزی ۶تااسترادیول میخوردم وآندومترم به ۶ونیم رسیده بود چهارشنبه.که امروز سونو دادم گف ...

سلام عزیزم ...لوبیاسبز خوردی تواین دوره ؟ برای بالارفتن ضخامت عالیه حلیم وکله پاچه هم خیلی تاثیر داره و بخاطر استرادیول باید اب وابمیوه فراوان بخوری ایشالا که ضخامتت میره بالا 

سلام عزیزم ممنون انشالله قسمت خودت😍😘 چرا پله داره خونم من طبقه دومم و آسانسور نداریم همون روز انت ...

زیزی جون کارای قبل انتقالتو گفتی منم تگ کن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
   دیدی دیدی چقدر بهت گفتم داروهاتو قطع نکن دیدی گفتم خداجوری دلتو شادمیکنه که باورت ن ...

آره عزیز دلم یادمه چقد دلداریم دادی ممنونم ازت الهی خدا نی نی های سالم و صالح تو آغوشت بذاره بازم برام دعا کن لطفا...داروهامو قطع نکردم ولی فقط یه شب شیاف گذاشتم فرداش لکه بینی قطع شد دو روز بعد دوباره تو دستشویی خون دیدم حرصم گرفت دیگه شیاف نذاشتم گفتم دیگه پری میخواد بیاد بیاد دیگه خسته شدم ولی خداروشکر نیومد پری خانوم با این همه بپر بپری که این چند روز و البته قبلش کرده بودم😍

حالا باید امروز که میخواستم برم آز بدم و میدیدی جوری از اتوبوس می پریدم پایین و تند راه میفتم که نگو خدا بهم رحم کرده😊😁🙈

آسپرین رو خیلی وقته برام قطع کرده . الان دوباره تماس گرفتم گفتن انوکسارو یک هفته تا ده روز قطع کن . ...

نصر که میگه هربار لک و خونریزی دیدین اول اسپرین و بعدم انوکسارو قطع کنین و بعد به فاصله ی ۲۴ ساعت بعد از اخرین لک مجدد شروع کنین

سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

عزیزم انشالله که نه ماهووو با خوبی و خوشی ب پایان برسونی.تبریک عزیزم.خوشحالمون کردی.واسه منم دعاکن مثبت شم

مبااااارکه عزیزم مامان شدنت 😍😍😍😍😍 انشاالله این دوران رو به خوشی بگذرونی  استرس چی مامان ...

ممنون مهربونم انشاالله خدا به نی نیت سلامتی بده

و با دل خوش دنیا بیارش😘😍😍

زینبی جون من الان هفته یازدهم هستم . انوکسا که استفاده میکنم لکه بینی و خونریزیم شروع میشه قطع میکنم اوکی میشم . میگم میتونم آزمایش غلظت خون بدم تا مشخص شه اصلا نیاز به انوکسا دارم یا نه ؟ قبلا ازمایش ایمنی و انعقادی رو داده بودم مشکلی نداشتم ولی چون دفعه قبل انتقالم منجر به بارداری پوچ شده بود این بار بهم انوکسا دادن . ولی این لکه بینی و خونریزی دیگه رو مغزم رژه میره

@زینبی_بابا