2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم این یه نظر کاملا شخصیه اما به نظر من هیچ فرقی با تخمک خودم ادم نداره چون توی وجود خودت بزرگ می ...

اره نظر منم همینه منم توی صف انتخاب  کیس هستم به نظرم هیچ فرقی نداره من منظورم این بود که کسایی که اهدایی میدن این کارو زیاد انجام میدن کیفیت تخمک پایین نمیاد ؟؟ چون تجربه داشتی میپرسم ؟ بار اول انجام دادی گرفت؟؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این یه نظر کاملا شخصیه اما به نظر من هیچ فرقی با تخمک خودم ادم نداره چون توی وجود خودت بزرگ می ...

من از تخمک کشی خیلی هم میترسم خودم به دکترم تخمک اهدایی رو پیشنهاد کردم اونم گفت کار درست همینه چون ذخیره ات پایینه

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
خانمااا من نمیدونم چیکار کنم ضخامت آندومترم بالا نمیره و خونریزی پریودیم خیییلی کم شده در حد لکه بین ...

خوردن لوبیا سبز آبپز یا بخر پز روزی یه کاسه. خوردن مایعات فروان و پیاده روی تند، خیلی رو بالا رفتن ضخامت تاثیر داره عزیزم، ان شاالله که به زودی زود نتیجه بگیرید و. دلتون شاد بشه

زینبی جون من یه مدت خیلی حالت تهوع وبی اشتهاییم زیاد شده همش گشنمه نمیدونم چکار کنم حالا برای خودم م ...

عزیزم منم دقیقا ماه‌های اول حالت شمارو داشتم، نگران جنین اصلا نباش چون تو ماه‌های پایین جنین احتیاجی به کاری و غذایی که مادر میخوره نداره،اون هر چی میخواد از بدن مادر میگیره، اما شما حسابی اذیت میشید که دیگه باید صبور باشی.ان شاالله که زود خوب بشی عزیزم و از دوران بارداریت لذت ببری

سلام، مامان سبحان شما اطلاعی دارید تو این اوضاع کرونا میزارن موقع زایمان همراه داشته باشیم یا نه؟

عزیزم بستگی به شرایط و قوانین بیمارستانی که میخوای بری داره، باید از بیمارستانتون بپرسید

یعنی ممکنه مثلا فردا برم خانه بهداشت برام تزریق نکنن بگن یه روز ذیگه بیا؟؟؟  اخه من فردا مرخصی ...

اگه دوس نداری نگو عزیزم ولی اگه بهداشت در جریان باشه ک داروی کمک باروری گرفتی بهتره چون بالاخره چندسال نازایی و داروهای ای وی اف مهمه  و اینکه چون شاغل هستین یعنی بیرون خونه هستید و در معرضی احتمالا در اولویت بذارنت

سلام دوستای گلم.من فردا انتقال جنین دارم ازتون می خوام برام دعا کنید یا یه صلوات بفرستید واسه مثبت ش ...

سلام عزیزم چشم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم امیدوارم خدا بهت دوتا نی نی ناز و سالم و صالح عطا کنه..آمین🙏🙏

سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پیش درکمال ناامیدی گرفتم ۸۷۳ بود...اصلا باورم نمیشه😢😢😢

الهی که همه شما عزیزانم که مثل من در ارزوی فرزند هستین به ارزوتون برسین

ممنونم از همه کسایی که برام دعا کردن و تو اون حال بد چند روز پیشم بهم دلداری دادن،خیلی دوستون دارم😘😘😍😍💖💖💖💖💖

با تخمك اهدايي ممكنه ولي با تخمك خودمون احتمالش ١٥ درصد اينطوراس  من ١١ تا جنين A فريز دارم اگ ...

نه اصلا من چندین نفرو دیدم با تخمکا خودشون باردارشدن

حالاهرجور خودتون میدونید درست تره انجام بدین

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام دوستان من روزی ۶تااسترادیول میخوردم وآندومترم به ۶ونیم رسیده بود چهارشنبه.که امروز سونو دادم گفتن شده ۵و نیم.که دوز دارو رو بردن بالاتر و کردن روزی ۸تا استرادیول+کپسول فرتیل سی ام روزی ۳تا

میخاستم بدونم کسی بوده مثله من آندومترش کم شده باشه و بااین داروها دوباره بره بالا؟

مشکل از کجاست؟

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪