2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
زینبی جون من یه مدت خیلی حالت تهوع وبی اشتهاییم زیاد شده همش گشنمه نمیدونم چکار کنم حالا برای خودم م ...

عزیزم ببخشید من جواب دادم چند هفته ای جنین از بدن تو میگیره و ربطی نداره فک کنم تا هفته ۲۲ یکم لینور اونور نگران نباش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید من یه بچه دارم برای دومی میخوام اهدایی بگیرم چون سقط مکرری هستم به نظرتون کار درسته؟&nb ...

عزیزم این یه نظر کاملا شخصیه اما به نظر من هیچ فرقی با تخمک خودم ادم نداره چون توی وجود خودت بزرگ میشه

زینبی جون من یه مدت خیلی حالت تهوع وبی اشتهاییم زیاد شده همش گشنمه نمیدونم چکار کنم حالا برای خودم م ...

سلام عزیزم نگران جنین نباش ولی اگر اذیتی بهتره دمیترون بخوری تا گرسنگی نکشی چون برای جنین خوب نیست، پس با خیال راحت دمیترون بخور و غذا 

ولی خیلی نگران جنین نباش در کل چون از ذخایر بدن شما استفاده میکنه 

مبارک باشه عزیزم  واسه منم دعا کن

ممنونم عزیزم

انشالله به خبر خوش بدی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم مبارکت باشه خیلی برات خوشحال شدم بتات عالیه

ممنونم عزیزم

انشاالله خیلی زود میشی مامان یه پسرکوچولوی خوشگل

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
۲۱تاتخمک ۱۹جنین.تومام واسه همه رو ۳روزه فریز میکنن دو روز قبل انتقال میزارن بلاست شه.نه عزیزم تعیین ...

اهان چه خوب ...ممنون عزیزم دلم ...الهی نه ماه دیگه نینی یا شاید هم نینیات 😍به سلامتی بگیری بغلت❤

سلام عزیزم دعاگو هستم،  خانم فاطمه زهرا پشت و پناهت باشه، ان شالله حتما با این انتقال مادر میشی

ممنونم گلم التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بسلامت بری جوحه هاتو انتقال بدی و بچسبن به دل مامانشون😍😍🤗🤗🤗

ایشالا خدا از دهنت بشنوه.ممنون گلم التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم ان شاالله به سلامتی مامان بشی به حق سه ساله امام حسین 😍 😍 😍 😍 🤲🤲🤲

ممنونم مهربونم التماس دعا

عزیزم ببخشید من یه بچه دارم برای دومی میخوام اهدایی بگیرم چون سقط مکرری هستم به نظرتون کار درسته؟&nb ...

سلام عزیزم

منم مثل شما یا بچه دارم و واسه دومی سقط مکرری شدم و ۴ بار سقط کردم

شما متوجه شدید دلیل سقطهاتون چی بوده ؟

ممنونم عزیزم انشالله به خبر خوش بدی عزیزم

بتات منو امیدوار کرد 

اخه روز نه ارمایش دادم کمتر از 2  بود 

شما گفتین روز 13 بتاتون 27 بوده انرژی گرفتم 

تو رو خدا واسم دعا کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستان

من لکه بینی و خونریزی داشتم به مدت ۵ هفته زنگ زدم مطب دکتر طرازی بهم گفتن اگر زیاد شد چند روز انوکسا رو قطع کن تموم که شد دوباره شروع کن . منم وقتی زیاد شد انوکسا رو ۵ شب نزدم که کلا همه چی ردیف شد خداروشکر دردهام کم شده بود خونریزی و لکه بینی هم برطرف شده بود حالا دوباره که شروع کردم چند شب از امروز دوباره لکه بینیم زیاد شده . چیکار کنم ؟ بخاطر انوکسا هست ؟ کسی بوده شرایط منو داشته باشه ؟ 

@زینبی_بابا    

اهان چه خوب ...ممنون عزیزم دلم ...الهی نه ماه دیگه نینی یا شاید هم نینیات 😍به سلامتی بگیری بغلت❤

خیلی ممنونم.انشاله.انشاله شماهم خیلی زود به نتیجه ی دلخواهتون برسین.الهی امین🙏