2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
سال97 دخترم21ماهشه باید ببینی طبعت چطوره براون اساس یه کارایی کنی من خودم دارم تحقیق میکنم که چه ...

برای پسر دار شدن فقط گرمی بخور تا سه ما شما و همسرت لبنیات خیار گوجه و.. رو باید حذف کنید و گرمیجات بخورید ککتاب تو این زمینه هست به اسم دختر یا پسر؟ نویسنده اش یک خانمه که دو تا دختر داشت میخواست سومی پسر بشه و دستوراتی رو رعایت کرد و بعد کتاب کرد نتیجه ی تحقیقاتش رو.. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من به این نتیجه رسیدم که تو انتقال هفته اول مهمه و بی بی مثبت و اینا روز 9به بعد درسته و چون ...

اره هر اتفاقی بخواد بیفته همون هفته اول افتاده 

من خیلی وقته تو این تاپیکم هر که ازمایش اول منفیه دومی هم منفی 

یا بی بی چک که مثبته ازمایش هم مثبته

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خیر باشه...خوش خبر بیایی😊 چرا اینقدر دیر ازمایش نوشت برات🤔

نمیدونم 

مرسی عزیزم

انشاالله هر چی خیره پیش بیاد واسم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم شما الان بارداری دعات گیراااا هست توروخدا واسم خیلی دعا کن خستم ازچشم انتظاری،آخه همش با ...

مانیا جان تو رو خدا دنبال علائم نباش و فقط امیدوار باش و مثبت فکر کن...

و اینکه بی خیال زندگی ات رو بکن گویی هیچ اتفاقی نیفتاده بگذار بدنت رو روال طبیعی کارش رو انجام بده ان شاء الله روز ازمایش روز خوشحالی ات هست...

هرچند درکت میکنم و میدونم حست رو..خودم سه بار این روزهای انتظار رو تجربه کردم..

به نظر من بدن با بدن فرق داره من خیلی هارو میشناسم با ای یو ای باردار شدن خودم با ای یو باردار شدم و ...

وای عزیزم چه قدر سختی کشیدی انشاالله که این ماه آخره انتظارت باشه ،بازم ممنون،منم  التماس دعا دارم 

سلام دوستای گلم.من فردا انتقال جنین دارم ازتون می خوام برام دعا کنید یا یه صلوات بفرستید واسه مثبت ش ...

سلام عزیزم دعاگو هستم،  خانم فاطمه زهرا پشت و پناهت باشه، ان شالله حتما با این انتقال مادر میشی

برای پسر دار شدن فقط گرمی بخور تا سه ما شما و همسرت لبنیات خیار گوجه و.. رو باید حذف کنید و گرمیجات ...

البته كه جنسيت خواست خدا هم هست ولي من هم فكر ميكنم به خوردن گرميجات خيلي ربط داره ، من و همسرم كلا در بيشتر موارد اهل خوردن گرميجات هستيم و هيج وقت يادم نميره كه قبل از بارداري دومم فكر كنم يك روز در ميان به خصوص اون ماه كه باردار شدم يك خربزه كامل رو ٢ نفري ميخورديم . بعضي وقتها با خودم ميگم خواست خدا بوده كه بارداري اولم رو برم سراغ آي وي اف و قسمتم دختر نازم بشه وگرنه در حالت طبيعي فكر كنم كلا ١٠ تا بچه هم بيارم پسر بشه .

بچه ها یه سوال قلب چند هفتگی تشکیل میشه من هر چی سرچ میکنم به نتیجه درستی نمیرسم هر جا یه چیزی نوشته

دقیق نمیدونم چند هفتگی ولی حدودا از هفته شش به بعد مشخصه ولی چون برای همه جنین ها این زمان ثابت نیست بهترین زمان میگن هشت هفتگی برید سونو که بیخودی هم استرس نگیرید

البته كه جنسيت خواست خدا هم هست ولي من هم فكر ميكنم به خوردن گرميجات خيلي ربط داره ، من و همسرم كلا ...

سلام، مامان سبحان شما اطلاعی دارید تو این اوضاع کرونا میزارن موقع زایمان همراه داشته باشیم یا نه؟