2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045414 بازدید | 684464 پست
عزیزم من مام نرفتم ...بیمارستان بهمن میرفتم دکترمم قوامی بود ...دوستمون bikhial دکتر نصر میره ازایشو ...

همیشه فکرمیکردم دکترت نصر بوده

مرسی عزیزم، باشه حتما

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییی خیلی ترسیدم اینو گفتی شما

خب عزیزم بدن با بدن فرق داره ...من بعد پانکچر کلا اندومترم مشکل دارشد سه بار بخاطر اینکه ضخامتش بالابود انتقال وکنسل کردن ...ولی  مرداد ماه یه روز قبل اقدامم رفته بودم دکتر سونو شدم اندومترم ۷بود وروز ۱۲ سیکل بودم ...ولی توسیکل انتقالام اندومترم روز ۱۲ بالای ده میشد واصلا خوب نبود 

ممنون عزیزم خواستی ازتهران بگیری بگوشماره داروخونه بدم شمام ترک یک دکترترک داره راحت میده واست چون ش ...

باشه عزیزم اگه از اینجا پیدا نکردم حتما ازت میگیرم..مرسی که به فکرمی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم.میدونی فرضی جان خدا خودش بهترین راه رو جلوی پای آدم قرار بده.خداروشکر که آخرش برا من خوب ...

برا منم دعا کن

هر بار ک بخام یه سیکل شروع کنم، یک سال حدودا طول میکشه

انتحاب دکتر، معاینه های مختلف، پس انداز هزینه و... دقیقا یک سال میشه

هر چقدرم عجله میکنم فایده نداره، بیشتر نگران زمانم

کاشکی بهترین مرکزو بتونم انتخاب کنم و بعدش پشیمون نشم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اصلا نگران نباش واسترس نداشته باش که استرس سمه 😐باروحیه خوب برو کاراتو انجام بده وازالان خودتو ماما ...

خداکنه انشالله, اینبار فقط بخدامیگم نه دارو مهمه نه دکتر فقط خواست خودته نگاهی کن

عجیبه عزیزم, یهوفکرکردم منم نکنه... 

نه عزیزم ازاین فکرا نکن 😟😟😟ببین خیلیا با ذخیره زیر یک بالای ۸تاتخمک داشتن یکی همین مامان سلما عزیز ۹تاتخمک داشت ...مثلا من ذخیرم ۲.۸ بود ۸تاداشتم اونم باگونال ۳۰۰😐😐😐ایشالا هرچتدتا تخمک داشتی باشی همون تعدادم کنجد تشکیل میشه برات 😍

عزیزم من نمیدونم مشکلت چیه اما همسرم پیش اطرج دکتر اورولوژ مام میره همسره دوستمم همینطور

منم رویان میرم، دو بار خودم و همسرم ویزیت شدیم و ازمایشارو دادیم. تعداد اسپرم یک میلیون هست و ؟ورفو یک. ارولوژ گفت باید اسپرم فریز کنید ک بررسی بشه ببینیم بدرد میکرو میخوره اگه خوب نبود باید عمل کنه. یعنی بیوپسی

حالا گفتم درمورد ارولوژ مام هم تحقیق کنم

ببینم اونجا چ بررسی هایی برای مردایی ک مشکل دارن انجام میدن

شما خودت مام ویزیت نشدی؟

نه عزیزم ازاین فکرا نکن 😟😟😟ببین خیلیا با ذخیره زیر یک بالای ۸تاتخمک داشتن یکی همین مامان سلما عزی ...

وای مرسی عزیزم توچقدر خوب ومهربونی قربون توفندقت برم الهی... خیلی انرژی مثبت میفرستی واسه ادم دلگرم میشه